Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Solo Gelato: Aσύγκριτες γλυκές γεύσεις Ιταλικού παγωτού στο Χαλάνδρι!

26 Ιουνίου 2019 13:15
Solo Gelato: Aσύγκριτες γλυκές γεύσεις Ιταλικού παγωτού στο Χαλάνδρι!

Gelateria Artigianale Italiano


Το Solo Gelato στο κέντρο του Χαλανδρίου "μεγάλωσε" και μας υποδέχεται πλέον άκρως ανανεωμένο στο καινούριο φωτεινό και κομψό χώρο του για να απολαύσουμε ασύγκριτες γλυκές γεύσεις και φυσικά το φημισμένο ιταλικό παγωτό του! Το πιο γευστικό, φρέσκο και αυθεντικό παγωτό της πόλης που ξεκίνησε από το μαγαζί του Χαλανδρίου και έγινε πανελλήνιο brand και destination spot με καταστήματα εντός και εκτός Αθήνας.

Το success story του Solo Gelato, με λίγα λόγια είναι η υλοποίηση της ιδέας του εμπνευστή και ιδιοκτήτη του, Νίκου Χριστογιώργου, ο οποίος το κατάφερε έχοντας το know how του χώρου, μεγάλη εμπειρία και "εμμονή" στην ποιότητα, τη γεύση και την εξέλιξη!

Όσο για τις γεύσεις... που είναι minimum 24 (το καλοκαίρι αυξάνονται), "μιλούν" από μόνες τους! Δοκιμάστε κρέμα τσουρέκι, σορμπέ σοκολάτα, καζάν ντιπί με βουβαλίσιο γάλα, gianduja ενώ best seller είναι και το φιστίκι του!
Highlights: Στο Solo Gelato θα βρείτε επίσης υπέροχα χειροποίητα γλυκά από παραδοσιακά όπως ρυζόγαλο και τσουρέκι μέχρι cannoli Σικελίας και cookies, ενώ εξαιρετικός είναι και ο καφές του.
Καθημερινά 07:00 - 01:00 (καλοκαίρι)/ Σαβ. 08:30 - 02:30 / Κυρ. 10:00 - 02:30

Info Αν. Παπανδρέου 44, Τ. 210 6813622, FB. Solo Gelato gelateria, www.sologelato.gr|44 A. Papandreou str

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share