Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τι θα δούμε σήμερα στο Summer Nostos Festival;

Δείτε το πρόγραμμα της Δευτέρας 24/6!

24 Ιουνίου 2019 12:25
Τι θα δούμε σήμερα στο Summer Nostos Festival;

Δευτέρα 24 Ιουνίου στο Summer Nostos Festival! Δείτε την ατζέντα του εντυπωσιακού Φεστιβάλ για σήμερα.

Your #SNFestival agenda

10.00 - 22.00: Kayak στο Κανάλι, Circus Workshops, Circus Outdoors, Πίστα Αναρρίχησης, Παιχνίδια Ισορροπίας, Γνωριμία με τη Ξιφασκία, Δυναμικός Χορός, Η Άσκηση είναι Φάρμακο, Εδώ Παίζουμε Όλοι, Ολυμπιακά Ομαδικά Αθλήματα με Μπάλα, Γνωριμία με τον Αθλητικό Τεχνολογικό Εξοπλισμό, Ρομποτική και Τέχνες (STEAM), σε διαφορετικά σημεία του ΚΠΙΣΝ
18.30: Nostos University, Φάρος
18.30: Ρουά Ματ με τον Nigel Short, Πίδακες Νερού
19.00: Συνάντηση με τους Legends, Εσπλανάδα
19.00: Seven to Seventh, Όχθη Καναλιού 21α
19.30 & 23:00: Circus Cosmos, Εναλλακτική ΕΛΣ
20.30: Soap&Skin, Σκηνή στο Κανάλι
20.30: Οι Δραπέτες της Σκακιέρας, Λαβύρινθος
22.00: Andrew Bird, Ξέφωτο

Εικαστικά
00.00: Tape Art, Φάρος
10.00 - 1.00: ARTWORKS, Νότια Μονοπάτια
10.00 - 1.00: Brian Eno - 77 million paintings, Πύργος Βιβλίων ΕΒΕ

Οι Legends 2004 στο Summer Nostos Festival. Οι πρωταθλητές Ευρώπης που μας χάρισαν το EURO 2004 απαντούν σε ερωτήσεις, μιλούν για την τεράστια κατάκτησή τους και λύνουν κάθε μας απορία ενώ συμμετέχουν στο πρόγραμμα Γνωριμία με τον Αθλητικό Τεχνολογικό Εξοπλισμό.

Δεύτερη μέρα για τις δράσεις του Nostos University με σημείο αναφοράς τον κύβο του Rubik ενώ ο mastermind της σκακιέρας Nigel Short καλεί τους πιο τολμηρούς παίκτες σε μια δυνατή παρτίδα σκάκι.

Έναρξη για το project Seven to Seventh στην Όχθη του Καναλιού. Οι πολίτες της Αθήνας θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε έναν παγκόσμιο χορό. Ελλάδα, Λίβανος, Γερμανία, Ιαπωνία, Η.Π.Α., Ελβετία, Πουέρτο Ρίκο και Ινδία ενώνονται μέσω προβολών σε γιγάντιες οθόνες και της χρήσης των νέων τεχνολογιών με στόχο να έρθουμε πιο κοντά.

Πειραματική electro στο κανάλι, με την Anja Plaschg. Το κορίτσι πίσω από το project Soap&Skin επιστρέφει ύστερα από 6 χρόνια απουσίας και παρουσιάζει το τρίτο ολοκληρωμένο της album. Το πιάνο συνοδεύει την εύθραυστη σκηνική της παρουσία σε μια συναυλία - εξομολόγηση.

Έχοντας στο ενεργητικό του συναυλίες στα μεγαλύτερα venues και φεστιβάλ του κόσμου, ο Andrew Bird έρχεται στην Σκηνή στο Ξέφωτο, κλείνοντας την δεύτερη μέρα του #SNFestival με τραγούδια από το album "My Finest Work Yet" που κυκλοφόρησε πρόσφατα και πολλά άλλα ακόμα. Πιο αισιόδοξος από ποτέ, με το γνωστό καυστικό του χιούμορ και με το απαράμιλλο, διάσημο και κινηματογραφικό σφύριγμά του είναι σίγουρο ότι θα μας συναρπάσει.

Σημειώστε τις εκδηλώσεις που δεν θέλετε να χάσετε και οργανώστε τον χρόνο σας για να τα δείτε και να τα ζήσετε όλα!

Είσοδος ελεύθερη
#SNFestival

Σήμερα στην Αθήνα οι θρυλικοί Alice in Chains!

To Release Athens Festival 2019 υποδέχεται, για πρώτη φορά στη χώρα μας, μία από τις κορυφαίες rock μπάντες των τελευταίων δεκαετιών. Οι περίφημοι Alice in Chains έρχονται από το Seattle στην Πλατεία Νερού τη Δευτέρα 24 Ιουνίου.

Τους πλαισιώνουν, οιι 1000mods, ίσως η πιο επιτυχημένη heavy rock μπάντα στη χώρα μας, και οι Fu Manchu, ένα από τα ιστορικότερα συγκροτήματα του stoner rock.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ Φάληρο
Εισιτήρια: από 35 ευρώ

Το Summer Nostos Festival διοργανώνεται και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share