Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σήμερα στην Αθήνα οι θρυλικοί Alice in Chains!

Για το Release Athens Festival!

24 Ιουνίου 2019 11:57
Σήμερα στην Αθήνα οι θρυλικοί Alice in Chains!

To Release Athens Festival 2019 υποδέχεται, για πρώτη φορά στη χώρα μας, μία από τις κορυφαίες rock μπάντες των τελευταίων δεκαετιών. Οι περίφημοι Alice in Chains έρχονται από το Seattle στην Πλατεία Νερού τη Δευτέρα 24 Ιουνίου.

Τους πλαισιώνουν, οιι 1000mods, ίσως η πιο επιτυχημένη heavy rock μπάντα στη χώρα μας, και οι Fu Manchu, ένα από τα ιστορικότερα συγκροτήματα του stoner rock.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ Φάληρο
Εισιτήρια: από 35 ευρώ

Δες ολόκληρο το line-up του Release Athens Festival 2019!

Ολοκληρώθηκε το παζλ line-up του φετινού Release Athens Festival και είναι αναμφίβολα εντυπωσιακό! Το μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι με 9 ημέρες μέσα στον Ιούνιο με μεγάλα ονόματα της ξένης κι εγχώριας δισκογραφίας, καλύπτουν ένα φάσμα από την ρέγκε έως την μέταλ κι από την ροκ μέχρι την χιπ-χοπ με ημέρες και καλλιτέχνες για τους μουσικόφιλους κάθε είδους, για να γεμίσουν μουσική την Πλατεία Νερού και το Φάληρο.

Πιο αναλυτικά:

Παρασκευή 7/6: Damian Marley, Third World, Hollie Cook, Gobey & P-Gial, Junior SP (dj set)

Ο Damian “Jr. Gong” Marley, ο πιο επιτυχημένος γιος του τεράστιου Bob Marley και κορυφαίος καλλιτέχνης της reggae παγκοσμίως, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Μαζί, οι Third World, ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα στην ιστορία της reggae μουσικής, και η Hollie Cook, μία από τις συναρπαστικότερες νέες παρουσίες!

Σάββατο 8/6: Iggy Pop, James, Shame, Noise Figures, Dark Rags

Ο μοναδικός *Iggy Pop*, ο "νονός του πανκ" επιστρέφει στην Ελλάδα για να αποδείξει πως παραμένει
μία αστείρευτη πηγή ενέργειας πάνω στη σκηνή, με ένα live show που συμπεριλαμβάνει όλες τις μεγάλες στιγμές της τεράστιας καριέρας του. Μία πραγματική εμπειρία που συγκρίνεται με ελάχιστες άλλες στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα!

Παρασκευή 14/6: Manowar: The Final Battle

Ένα συντριπτικό set γεμάτο από αγαπημένα κομμάτια των fans σε μία ολοκαίνουρια multimedia παραγωγή. Πάνω από δύο ώρες, γεμάτες με όλες τις κλασικές στιγμές, μια εμπειρία ζωής για κάθε οπαδό του metal!

Κυριακή 16/6: New Order, Johnny Marr, Morcheeba, Fontaines D.C., Ta Ta Boy

Οι περίφημοι κι επιδραστικοί New Order σε μια βραδιά γεμάτη με διαχρονικά τραγούδια της απίστευτης πορείας τους. Μαζί τους, ο θρυλικός Johnny Marr, η ψυχή των μοναδικών The Smiths, για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Παρέα, οι αγαπημένοι Morcheeba και οι συνεχώς ανερχόμενοι Fontaines D.C.

Τετάρτη 19/6: Clutch, Black Rebel Motorcycle Club, Planet of Zeus, Godsleep, Whereswilder

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου, oι Αμερικανοί φέρνουν στην Πλατεία Νερού το καταιγιστικό rock n’ roll τoυς, για πρώτη φορά σε open air φεστιβάλ, Μαζί τους οι επιβλητικοί Black Rebel Motorcycle club αλλά και οι εκρηκτικοί Planet of Zeus θα μετατρέψουν τη βραδιά σε αληθινό προσκύνημα!

Παρασκευή 21/6: Cypress Hill, Dub FX, ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, 12ος Πίθηκος

“Insane in the Brain”, “I Wanna Get High”, “(Rock) Superstar”, “Tequila Sunrise”, “How I Could Just Kill a Man”, “I Ain’t Goin’ Out Like That”, “Throw Your Set in the Air”, “Dr. Greenthumb”. Και μόνο οι τίτλοι είναι αρκετοί!

Κυριακή 23/6: Hozier, Roisin Murphy, Hooverphonic, joyCut

O Hozier, ένας από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς της δεκαετίας που διανύουμε κι έγινε διάσημος με το ομώνυμο ντεμπούτο album του, το 2014, και κυρίως με το συγκλονιστικό “Take Me To Church”.
Μαζί, η Róisín Murphy, η βασίλισσα της electronic/dance/pop σκηνής, και οι Hooverphonic, το αγαπημένο electro/dream/pop συγκρότημα από το Βέλγιο

Δευτέρα 24/6: Alice In Chains, 1000mods, Fu Manchu, Puta Volcano, Monovine

Οι περίφημοι Alice in Chains έρχονται από το Seattle! Τους πλαισιώνουν, οιι 1000mods, ίσως η πιο επιτυχημένη heavy rock μπάντα στη χώρα μας, και οι Fu Manchu, ένα από τα ιστορικότερα συγκροτήματα του stoner rock.

Κυριακή 30/6: Disturbed, Anthrax, SixForNine, Need, Breath After Coma

Οι Disturbed, μία από τις πιο επιτυχημένες μπάντες των τελευταίων 25 χρόνων, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Οι Αμερικανοί θα αποδείξουν γιατί συγκαταλέγονται στους κορυφαίους εκπροσώπους του σύγχρονου metal. Mαζί με τους Anthrax, τους τιτάνες του thrash metal,θα δημιουργήσουν μία ανεπανάληπτη βραδιά σκληρού ήχου!

Εσείς ποιά μέρα θα διαλέξετε;

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Είδηση βόμβα: Ακυρώθηκε το Rockwave Festival 2019

Glastonbury Festival: Αφιέρωμα στη μνήμη του Κιθ Φλιντ των Prodigy!

Διαβάστε περισσότερες προτάσεις Athens Guide στο Athensmagazine.gr

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share