Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πισίνα Hilton: Διακοπές στο κέντρο της Αθήνας!

20 Ιουνίου 2019 11:57
Πισίνα Hilton: Διακοπές στο κέντρο της Αθήνας!

Όταν η παραλία είναι μακριά, η πισίνα του Hilton Αθηνών, η μεγαλύτερη πισίνα ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, είναι ο ιδανικός προορισμός για καλοκαιρινές βουτιές σε καταγάλανα νερά. Σε ένα σκηνικό που θυμίζει resort, οι κομψές και αναπαυτικές ξαπλώστρες, οι ομπρέλες με την πλούσια σκιά, τα φοινικόδεντρα και οι μπανανιές προσθέτουν μία εξωτική πινελιά στο αστικό τοπίο.

Στο Oasis Pool Βar & Grill θα απολαύσετε δημιουργικές, υγιεινές γευστικές προτάσεις από τον Executive Chef Κώστα Αθανασίου, όπως σαλάτα με τόνο Καλύμνου, κρέμα wasabi και αβοκάντο, σαλάτα με ψητό ανανά, φράουλες, γκότζι μπέρι, σφαίρες μάνγκο και λάδι κάνναβης και γαρίδες μαριναρισμένες σε ούζο με χόρτα και λαδολέμονο. Το μενού περιλαμβάνει ακόμα πιάτα ιδανικά για ν’ απολαύσετε στην ξαπλώστρα σας, από vegan λαδένιες και τορτίγια ολικής αλέσεως με vegan τσένταρ και μαγιονέζα, έως πληθωρικά burger γαλοπούλας και club sandwich με κοτόπουλο. Δροσιστείτε με φρέσκους χυμούς, smoothies και καλοκαιρινά κοκτέιλ. Ξεχωρίζουν αυτά με βάση τον καφέ: Coconut Mocha με εσπρέσο, ρούμι, γάλα καρύδας και αλμυρή καραμέλα και Mastic Rose με εσπρέσο, λικέρ μαστίχας και σοκολάτα με άρωμα τριαντάφυλλο.


Η πισίνα του Hilton λειτουργεί από τις 8:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ. Η ημερήσια είσοδος κοστίζει €35 τις καθημερινές και €55 τα Σαββατοκύριακα. Αποκτήστε την τρίμηνη ή τη μηνιαία συνδρομή, που πραγματικά συμφέρουν, και απολαύστε ένα υπέροχο καλοκαίρι στην καρδιά της πόλης. Περιλαμβάνονται δωρεάν μαθήματα Aqua Aerobics και Yoga (Ιούνιο-Ιούλιο). Από τις 20 Ιουνίου έως τις 9 Αυγούστου, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, η πισίνα του Hilton θα παραμένει ανοιχτή έως τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα για βραδινό μπάνιο (είσοδος: €20). Για πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 210-7281801 ή επισκεφθείτε τo www.hiltonathens.gr

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share