Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σήμερα στην Αθήνα οι θρυλικοί New Order!

3η ημέρα του Release Athens Festival!

16 Ιουνίου 2019 15:57
Σήμερα στην Αθήνα οι θρυλικοί New Order!

Οι περίφημοι New Order θα είναι στην Πλατεία Νερού και το Release Athens Festival, την Κυριακή 16 Ιουνίου, σε μια βραδιά γεμάτη με τα διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια της απίστευτης πορείας τους, Από τους Joy Division έως σήμερα! "Τrue Faith", "Blue Monday", "Love will tear us apart" και δεκάδες ακόμα.

Ο θρυλικός Johnny Marr, μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες που έχει αναδείξει η βρετανική rock σκηνή, συνιδρυτής και βασικός συνθέτης των μυθικών The Smiths, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Οι υπέροχοι Morcheeba με βασικό χαρακτηριστικό την καθηλωτική, ζεστή και τόσο αναγνωρίσιμη μελωδική φωνή της πάντα γοητευτικής Skye Edwards και ιθύνοντα νου τον πολυοργανίστα Ross Godfrey, συνεχίζουν μία αξιοζήλευτα συνεπή πορεία που ήδη διαρκεί κοντά στα 25 χρόνια.

Οι Ιρλανδοί indie-rockers, Fontaines D.C. είναι μία από τις πιο καυτές μπάντες των τελευταίων μηνών! Μετά την θριαμβευτική παρθενική εμφάνισή τους στην Αθήνα το χειμώνα, σειρά παίρνει η ηλιόλουστη πλατεία Νερού!

To LineUp συμπληρώνουν οι Ta Toy Boy, με indie pop με γρήγορα tempο και ονειρικές ποπ μελωδίες.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ Φάληρο

Εισιτήριο: από 42 ευρώ

Ποιοί είναι οι Shame, η μπάντα που έκλεψε την παράσταση από τον Iggy Pop;

Το Σάββατο που μας πέρασε (8/6) το ροκ κοινό της Αθήνας βρισκόταν σύσσωμο στην Πλατεία Νερού και το Release Athens Festival, για την συναυλία του Iggy Pop, των James και ενός ονόματος - έκπληξη, των Shame!

Αναμφίβολα η έκπληξη της βραδιάς, κανείς δεν περίμενε ότι σε μία μισογεμάτη (ή μισοάδεια για τους απαισιόδοξους - μέτριο χιούμορ) Πλατεία Νερού θα έβγαζαν τόση ενέργεια και ότι ο ήχος του Μάντσεστερ μπορούσε να μοιάζει τόσο πολύ με πανκ. Ένας ακούραστος και υπερ-γοητευτικός frontman, ένας τρελαμένος μπασίστας που δεν έμεινε ακίνητος ούτε λεπτό και μουσική “κάπως γνώριμη μα διαφορετική” φρόντισαν να κάνουν τον κόσμο να χορέψει από τις 7 το απόγευμα και νομίζω ότι αν κάποιος κέρδισε κόσμο ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη οι Shame. Και κάτι μου λέει ότι το Spotify τους πήρε αρκετά streams από την Αθήνα την Κυριακή...

Οι Shame, μία από τις κορυφαίες νέες rock μπάντες της Μ. Βρετανίας, που έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Το περσινό καταπληκτικό ντεμπούτο τους, “Songs Of Praise”, μας σύστησε μια μπάντα με νεανική ορμή και θυμό και, ταυτόχρονα, ανθεμικά τραγούδια με τη δική τους ζωντάνια, πάθος και χιούμορ.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Είδηση βόμβα: Ακυρώθηκε το Rockwave Festival 2019

Horse ride in Athens!

Διαβάστε περισσότερες προτάσεις Athens Guide στο Athensmagazine.gr

 
 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share