Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Κορυφαία Ενέργεια της ZeniΘ έρχεται στην Αττική!

Το Σάββατο 8/6 τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος στην Κηφισιά

10 Ιουνίου 2019 10:00
Η Κορυφαία Ενέργεια της ZeniΘ έρχεται στην Αττική!

Ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα προσκαλεί το κοινό να γιορτάσουν μαζί, με πλούσια δώρα, μοναδικές προσφορές και happenings!

Η ZeniΘ αποκτά τον πρώτο της σταθμό ενέργειας στην Αττική και καλωσορίζει τους καταναλωτές στο νέο της κατάστημα, στο κέντρο της Κηφισιάς, στη διεύθυνση Κασαβέτη 4. Το Σάββατο 8/6, η ZeniΘ υποδέχεται το κοινό σε μια γιορτή γεμάτη κορυφαία ενέργεια, δώρα, εκπλήξεις και μοναδικές προσφορές σε προϊόντα φυσικού αεριού και ηλεκτρικής ενέργειας.

Από τις 12.00 μέχρι τις 15.00, η ενέργεια θα αγγίξει το ζενίθ με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τον 95.2 Athens DeeJay που θα εκπέμπει live, ενώ αγαπημένοι παίχτες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου θα «παίξουν μπάλα» υπογράφοντας σε μπάλες και φανέλες για τους φιλάθλους της ομάδας. Κορυφαίοι celebrities από τον χώρο των media και του θεάματος θα δώσουν στην Κηφισιά…ακόμη περισσότερη ενέργεια με την παρουσία τους! Παράλληλα, η ZeniΘ θα προσφέρει 8 μήνες δωρεάν ρεύμα στους τυχερούς επισκέπτες που θα κερδίσουν στον μεγάλο διαγωνισμό. Ακόμα, όσοι βρεθούν στο νέο κατάστημα της ZeniΘ θα έχουν την ευκαιρία να βρουν προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου που ταιριάζουν στις δικές τους ανάγκες κατανάλωσης και να επωφεληθούν από τη μεγάλη προσφορά των εγκαινίων, κερδίζοντας 3 μήνες δώρο τα πάγια σε ρεύμα και φυσικό αέριο!

Η εξειδικευμένη ομάδα της ZeniΘ βρίσκεται πλέον δίπλα στους πελάτες της Αττικής για να παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες για τις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού και της επιχείρησης, προσφέροντας τα μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα της τόσο σε φυσικό αέριο όσο και σε ηλεκτρική ενέργεια. Οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν το νέο κατάστημα και να επιλέξουν προϊόντα ενέργειας, όπως τα σταθερά πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος POWER HOME PACK και τα πακέτα φυσικού αερίου GAS HOME PACK, που προσφέρουν ενέργεια με ένα προκαθορισμένο ποσό κάθε μήνα. Ακόμη, οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να εκμεταλλευτούν τις μοναδικές προσφορές και τις πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες ZeniΘ, όπως η οικογενειακή κάρτα υγείας ΕΥ ΖΗΝ και η υπηρεσία 24/7 Home Emergency σε συνεργασία με την ΑΧΑ, που προσφέρει η εταιρεία σε όλους τους πελάτες της, υφιστάμενους και νέους.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share