Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Διάκριση της Novartis Hellas στα Corporate Affairs Excellence Awards 2019 για την ενέργεια «Κάνε Κλικ - Φωτογραφίζουμε τη Διαφορετικότητα και τη Συμπερίληψη»

22 Απριλίου 2019 13:52
Διάκριση της Novartis Hellas στα Corporate Affairs Excellence Awards 2019  για την ενέργεια «Κάνε Κλικ - Φωτογραφίζουμε τη Διαφορετικότητα και τη Συμπερίληψη»

19 Απριλίου 2019 – Η ενέργεια «Κάνε Κλικ - Φωτογραφίζουμε τη Διαφορετικότητα και τη Συμπερίληψη» της Novartis Hellas, βραβεύθηκε στα Corporate Affairs Excellence Awards 2019 με την ειδική διάκριση στην κατηγορία «Καινοτομία στην επικοινωνία».

Στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας ήταν η ευαισθητοποίηση και η εμβάθυνση των εργαζομένων στις έννοιες της Διαφορετικότητας και της Συμπερίληψης, αξίες που βρίσκονται στο επίκεντρο της εταιρικής κουλτούρας της Novartis.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ξεκίνησε από την Επιχειρησιακή μονάδα της Ογκολογίας και γρήγορα υποστηρίχθηκε από όλα τα τμήματα της εταιρίας. Οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να αναπτύξουν τις δημιουργικές τους δεξιότητες φωτογραφίζοντας θέματα που αποτύπωναν τις έννοιες της διαφορετικότητάς και της συμπερίληψης. Από όλα τα φωτογραφικά έργα επιλέχθηκαν 12 τα οποία εκτέθηκαν σε μια μοναδική έκθεση η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Novartis Hellas σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η Άννα Μουρίκη, υπεύθυνη επικοινωνίας στο τμήμα Oγκολογίας της Novartis Hellas, δήλωσε σχετικά, «Ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή και τον θεσμό για την αναγνώριση στη συγκεκριμένη κατηγορία. Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, οι ίσες ευκαιρίες, αλλά και η καινοτομία αποτελούν σημαντικές αξίες για τη Novartis, η οποία έμπρακτα καλλιεργεί την κουλτούρα αυτή. Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την διατμηματική συνεργασία, τον ενθουσιασμό και την υποστήριξη των ανθρώπων μας, που αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο του οργανισμού μας».

Σχετικά με τη Novartis
Η Novartis εξελίσσει την ιατρική πρακτική με στόχο τη βελτίωση και την επέκταση της ζωής των ανθρώπων. Ως μια κορυφαία παγκόσμια φαρμακευτική εταιρεία, χρησιμοποιούμε καινοτόμα επιστημονικά δεδομένα και ψηφιακές τεχνολογίες για τη δημιουργία θεραπειών που κάνουν τη διαφορά σε τομείς όπου υπάρχει μεγάλη ιατρική ανάγκη. Στην προσπάθεια για ανακάλυψη νέων φαρμάκων, κατατασσόμαστε σταθερά μεταξύ των εταιρειών με τη μεγαλύτερη επένδυση σε έρευνα και ανάπτυξη στον κόσμο. Τα προϊόντα μας αγγίζουν περισσότερους από 750 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως ενώ ανακαλύπτουμε καινοτόμους τρόπους για τη διεύρυνση της πρόσβασης στις τελευταίες θεραπείες μας. Περίπου 105.000 άνθρωποι, περίπου 140 εθνικοτήτων, εργάζονται στη Novartis σε όλον τον κόσμο.

Στην Ελλάδα, η Novartis (Hellas) Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Αττικής και απασχολούνται 500 περίπου άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Novartis:
Website: www.novartis.gr
Facebook page: https://www.facebook.com/NovartisHellas/
LinkedIn page: https://www.linkedin.com/company/novartis-hellas/
YouTube channel: Novartis Hellas

TAGS
 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share