Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

Πρωτομαγιά στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Δείτε το πρόγραμμα για όλες τις εκδηλώσεις...

19 Απριλίου 2019 13:19
Πρωτομαγιά στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Η Πρωτομαγιά είναι κόντα και είναι η πιο ωραία μέρα της Άνοιξης. Μια μέρα που χαίρονται ιδιαίτερα τα παιδιά αφού είναι μια μέρα γεμάτη με χαρά και παιχνίδι...

Βέβαια δεν είναι μόνο τα παιδιά που χαίρονται αυτή τη μέρα αλλά και η μεγάλοι και το Πάρκο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος μπορούμε να περάσουμε μια υπέροχη μέρα.

Μουσική, χορός αλλά και πολλές άλλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους

Δείτε τις εκδηλώσεις που θα γίνουν:

Οι Burger Project και οι Jaguar Bombs έρχονται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ για να καλωσορίσουμε την άνοιξη με μια ξεσηκωτική συναυλία! Με παιδικά τραγούδια και χιουμοριστικές πρόζες, οι Burger Project μας καλούν να χορέψουμε όσο πιο τρελά μπορούμε, και οι Jaguar Bombs διασκευάζουν σε rockabilly ύφος διαχρονικές επιτυχίες και ένοχες μουσικές απολαύσεις που όλοι μας έχουμε τραγουδήσει.

εκδηλώσεις πρωτομαγιά

Ένα εκρηκτικό εργαστήριο αφροβραζιλιάνικου χορού και ένα μάθημα-γνωριμία με την τέχνη της capoeira έρχοντα την Πρωτομαγιά στο ΚΠΙΣΝ για να μας απελευθερώσουν και να μας αναζωογονήσουν μέσα από το πνεύμα της βραζιλιάνικης κουλτούρας.

εκδηλώσεις πρωτομαγιά 5

Ελάτε να φτιάξετε το δικό σας μυρωδάτο χάρτινο πρωτομαγιάτικο στεφάνι και παρακολουθήστε τη μεγάλη παρέλαση από σαπουνόφουσκες που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γιορτής και χαράς την Πρωτομαγιά στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

εκδηλώσεις πρωτομαγιά 3

Στο ανθισμένο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, μια σειρά από εργαστήρια, παιχνίδια και ομαδικές δραστηριότητες καλούν τα παιδιά να εξερευνήσουν το Πάρκο, να αποτυπώσουν τα χρώματα των λουλουδιών φτιάχνοντας το δικό τους πρωτομαγιάτικο στεφάνι, να πάρουν μέρος σ' ένα πρωτότυπο πικ-νικ για χαρτογράφους και να καλλιεργήσουν τη συνεργασία και την έννοια της ευγενούς άμιλλας. Οι αγαπημένοι μας ζωγράφοι προσώπου έρχονται να γεμίσουν τα πρόσωπα των παιδιών με χαρά και ανοιξιάτικα χρώματα!

εκδηλώσεις πρωτομαγιά 2

Η νέα σειρά ξεναγήσεων Μια Βόλτα στο Πάρκο έρχεται την Πρωτομαγιά για να ρίξει ένα διαφορετικό φως στο γνώριμο πια τοπίο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος. Καλλιτέχνες αναλαμβάνουν τον ρόλο του ξεναγού, και συνοδεύουν τους επισκέπτες σε έναν περίπατο όπου η φύση, η ιστορία, η ποίηση και η προσωπική αφήγηση συνθέτουν μια διαφορετική κάθε φορά διαδρομή. Τον Μάιο, τον ρόλο του ξεναγού αναλαμβάνει ο ηθοποιός Μιχάλης Συριόπουλος.

εκδηλώσεις πρωτομαγιά 4

Πηγή: snfcc.org

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share