Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020

Αστέρας Βουλιαγμένης: Τουριστική πολυτέλεια αξίας 650 εκατ. ευρώ!

Το μεγαλύτερο τουριστικό έργο της Ελλάδας!

18 Απριλίου 2019 13:32
Αστέρας Βουλιαγμένης: Τουριστική πολυτέλεια αξίας 650 εκατ. ευρώ!

Μια νέα εποχή για τον τουρισμό πολυτελείας στην Ελλάδα εγκαινιάζεται, καθώς ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του επενδυτικού πλάνου για την αναγέννηση της Astir, με την έναρξη λειτουργίας του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η επένδυση της Astir, που υπολογίζεται να ανέλθει πάνω από 650 εκατ. ευρώ, συνιστά το μεγαλύτερο τουριστικό έργο που υλοποιείται αυτή τη στιγμή στη χώρα και τοποθετεί την Ελλάδα στον διεθνή χάρτη του υψηλού τουρισμού, μέσω και της παρουσίας της Four Seasons, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.


 Τουριστική πολυτέλεια αξίας 650 εκατ.
Αποτελώντας το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα με την υπογραφή του ξενοδοχειακού κολοσσού, το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens αναδεικνύεται σε ορόσημο για τα ξενοδοχεία πολυτελείας στη χώρα, υποστηρίζοντας το όραμα της Astir για τη δημιουργία ενός κορυφαίου προορισμού πολυτελείας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Ελλάδα: Διεκδικεί τρία βραβεία για τον τουρισμό!

Ελλάδα: Διεκδικεί τρία βραβεία για τον τουρισμό!

Η Ελλάδα διεκδικεί στο διεθνή θεσμό των PAΤWA International Awards τρία βραβεία για τον τουρισμό! Είναι σε όλους γνωστό ότι η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη χώρα και οι ομορφιές της είναι αναρίθμητες!

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι η δράση που γίνεται για να αναδειχθούν αυτές οι ομορφιές της Ελλάδας είναι αποτέλεσμα συλλογικών κόπων και προσπάθειας. Αξιοσημείωτο ρόλο σε αυτή τη διάκριση και υποψηφιότητα είναι και η δράση της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουράς.

Για πρώτη φορά η Ελλάδα είναι υποψήφια για το βραβείο καλύτερου προορισμού αναψυχής "Best Leisure Destination".

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά είναι υποψήφια ως η καλύτερη υπουργός Τουρισμού παγκοσμίως. Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα έχει επιλεγεί στις υποψηφιότητες για το συγκεκριμένο βραβείο. Επίσης, η υπουργός Ελενα Κουντουρά είναι υποψήφια για το βραβείο αριστείας "Woman of Excellence" στην τελετή απονομής των βραβείων του Ινστιτούτου Γυναικών της Νότιας Ασίας - Ιnstitute of South Asian Women (ISAW), που διοργανώνεται από το 2012 και τιμά γυναίκες υπουργούς, ηγέτες και με έντονη κοινωνική δράση σε παγκόσμιο επίπεδο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.

Ελλάδα διεκδικεί τρία βραβεία τουρισμός

Η απονομή των βραβείων γίνεται σήμερα στο Βερολίνο, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Τουρισμού ITB Berlin, σε ειδική τελετή των διοργανωτών, παρουσία του συνόλου των υπουργών Τουρισμού και των παραγόντων της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

Η υπουργός θα παραλάβει, επίσης, σήμερα σε ξεχωριστή τελετή το Βραβείο του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Ειρήνη, μέσω του Τουρισμού IIPTI στην 4η διοργάνωση των Παγκόσμιων Βραβείων Ειρήνης για τις ισχυρές γυναίκες στον τουρισμό με τον τίτλο «Celebrating Her». Η κ.Κουντουρά διακρίθηκε με το βραβείο «Tourism Strategy & Resilience» για την επιτυχημένη στρατηγική της Ελλάδας στην ανάπτυξη του τουρισμού.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share