Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

“Κόκκινη Λάμψη” στο Zonars με τον γνωστό Δερματολόγο Στέλιο Αγγελίδη!

17 Απριλίου 2019 11:59
“Κόκκινη Λάμψη” στο Zonars με τον γνωστό Δερματολόγο Στέλιο Αγγελίδη!

Έλαμψε η Πανεπιστημίου από φώτα και ξεχωριστούς καλεσμένους που προσήλθαν στην εκδήλωση με τίτλο “Κόκκινη Λάμψη” που διοργάνωσε ο γνωστός Δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης και η σύζυγός του Αγγελική Αγγελίδη, με αφορμή την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της πρώτης παγκόσμιας κλινικής έρευνας “Αυτόλογη Θεραπεία PRP”, το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου, στο Zonars.

Ο Στέλιος Αγγελίδης είναι ο πρώτος Έλληνας ιατρός, ο οποίος μαζί με την επιστημονική ομάδα του ολοκλήρωσε μια παγκόσμια κλινική έρευνα και εκπόνησε το πρώτο επιστημονικό βιβλίο στην Ελλάδα και το εξωτερικό για τον Αυτόλογο μηχανισμό και την Ογκομετρική αποκατάσταση με Αιμοπετάλια (PRP). Η μέθοδος PRP (πλάσμα πλούσιo σε αιμοπετάλια) είναι μια μη χειρουργική θεραπευτική μέθοδος κατά την οποία χρησιμοποιείται το αίμα του ίδιου του ασθενούς.

Tην εκδήλωση παρουσίασε η Έμη Λιβανίου

Kατά τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς οι καλεσμένοι απόλαυσαν Votka Stolishnaya και εκλεκτά εδέσματα που επιμελήθηκε το Zonars.

Χορηγοί της βραδιάς ήταν οι εταιρείες: Target Pharma Health Care και Hydrovit, Eau Thermal Avene,Juvederm, Angelopoulos Hair Company, Koutsouradis, Interior Design Boulas, τοppik

Τα υπέροχα κορίτσια του NARCISSUS ήταν ντυμένα στα κόκκινα από την Zini boutique.

Tο εντυπωσιακό φόρεμα της κυρίας Αγγελικής Αγγελίδη αλλά και το φόρεμα της κυρίας Έμης Λιβανίου επιμελήθηκε, όπως πάντα, ο σχεδιαστής ΜICHALIS MANIATIS.

undefinedΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

undefined

ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

undefined

ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

undefined

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

undefined

ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΈΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

undefined

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share