Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

Μουσικό Φεστιβάλ Αθήνας: Θα διεξαχθεί στο άδειο αεροδρόμιο του Ελληνικού!

Από το σούρουπο ως την αυγή!

2 Απριλίου 2019 15:33
Μουσικό Φεστιβάλ Αθήνας: Θα διεξαχθεί στο άδειο αεροδρόμιο του Ελληνικού!

Στο άδειο αεροδρόμιο του Ελληνικού θα γίνει το Μουσικό Φεστιβάλ Αθηνών! Επιστρέφει στις 25 Μαΐου σε έναν ανατρεπτικό χώρο το ADD το μεγάλο φεστιβάλ της Αθήνας για τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο!

Η δεύτερη έκδοσή του σηματοδοτεί την εξέλιξη της δημιουργικής σύμπραξης του six d.o.g.s με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2014, με events όπως το «Pyjama party» στο πλαίσιο του Hypnos Project και το «634 Λεπτά στο Ηφαίστειο» στη Νίσυρο το 2016, το «80s Opening Party» στο πλαίσιο του GR80s- Η Ελλάδα του ’80 στη Στέγη το 2017 και το πιο πρόσφατο «Street Party-Το Σώσε» στη γειτονιά της Στέγης τον Οκτώβριο του 2018.

Δείτε πού να πάτε σήμερα (02/04) στην πρωτεύουσα!

Τρια stages τελευταίας τεχνολογίας

Σας ενδιαφέρει! Δείτε που αλλού μπορείτε να πάτε: Made In Beer Festival: Ο νέος θεσμός στον χώρο της μπίρας επιστρέφει!

Μουσικό Φεστιβάλ Αθήνας

Το Σάββατο 25 Μαΐου η Στέγη και το six d.o.g.s ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ADD 2019. Ενεργοποιούν κάποιους από τους άδειους εδώ και χρόνια χώρους του κτιριακού συμπλέγματος του αεροδρομίου στο Ελληνικό, δημιουργώντας ένα ζωντανό αστικό μουσικό περιβάλλον. Το ADD 2019 θα εκτείνεται σε τρία stages σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με τελευταίας τεχνολογίας ηχοσυστήματα και ειδικά σχεδιασμένες φωτιστικές και εικαστικές εγκαταστάσεις.

20 ξένοι και Έλληνες καλλιτέχνες

Ένα πρόγραμμα που καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα του ηλεκτρονικού ήχου μέσα από DJ και Live Sets περισσότερων από 20 διεθνών και εγχώριων καλλιτεχνών, που εκτείνονται από καθιερωμένες μουσικές αξίες της φήμης των Deep Dish και της (Miss) Kittin, στη νέα σταρ της σκηνής που ακούει στο όνομα Nastia κι από εκεί σε διαμορφωτές της club κουλτούρας, όπως οι Ben Klock, DVS1 και Detmann, και indie αγαπημένους όπως οι Kiasmos και Forest Swords.

Δείτε ακόμα: Αυτά είναι τα 10 μαγαζιά της Αθήνας που θα πιεις το ποτό σου μόλις με 6 ευρώ!

Μουσικό Φεστιβάλ Αθήνας

Από το σούρουπο ως την αυγή, από το παρελθόν στο παρόν και από εκεί στο μέλλον της dance, το ADD επιστρέφει για να αποτελέσει σημείο αναφοράς της φεστιβαλικής μουσικής Ευρώπης.

Η Στέγη πιστεύει στις συνεργασίες, ασχολείται συστηματικά με την ηλεκτρονική μουσική και σε πειραματικό, αλλά και σε χορευτικό επίπεδο. Αναζητά την πρωτοπορία, αφουγκράζεται την πόλη και βγαίνει από το κτίριο της Συγγρού, έχοντας την πεποίθηση πως ο πολιτισμός διατρέχει όλη την Αθήνα, μια πόλη που ανακαλύπτουμε διαρκώς.
Το six d.o.g.s αποτελεί εδώ και χρόνια πυλώνα της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής για την Αθήνα, φιλοξενώντας σημαντικούς διεθνείς καλλιτέχνες και δίνοντας παράλληλα βήμα στους εκπροσώπους της παλλόμενης εγχώριας σκηνής.

Αν θέλετε μετά την βόλτα σας να πάτε κάπου για φαγητό δείτε εδώ: Για κάτι το... διαφορετικό: Τα νέα εστιατόρια της Αθήνας που θα γίνουν τα "hot" στέκια για τους καλοφαγάδες!

ADD 2019 / Σάββατο 25 Μαΐου, Αεροδρόμιο Ελληνικού
Εισιτήρια από 34 ευρώ
ATHENS DANCE TILL DAWN
Powered by six d.o.g.s & Onassis Stegi
25 Μαΐου 2019 | ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ | 20:00

Διαβάστε περισσότερα θέματα Athens Guide στο Athensmagazine.gr.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share