Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η συνεργασία της χρονιάς!

4 Απριλίου 2019 16:15
Αυτή είναι η συνεργασία της χρονιάς!

Με τις διακοπές του Πάσχα σε απόσταση αναπνοής κάνω ήδη το πλάνο μου για μια απόδραση στο Μιλάνο με γερές δόσεις περιπέτειας και shopping...

Στην belt bag μου μαζί με το διαβατήριο και το voucher της αεροπορικής μου κράτησης εννοείται πως θα έχω την κάρτα μου Diners Club που με οδηγεί σε ένα μοναδικό club διεθνούς κύρους και αποκλειστικών προνομίων. Τώρα, άλλωστε, έχω έναν ακόμη λόγο, αφού Diners Club και Bonus... “ΤΗΕΥ ΒΕLONG TOGETHER” φέρνοντας διπλάσια αναλογία συλλογής πόντων (2xBonus πόντοι) και διπλάσια επιβράβευση, ώστε να κάνω ακόμη πιο συμφέρουσες αγορές!

Μαζί λοιπόν με τα ήδη μοναδικά προνόμια των Diners Club, όπως πρόσβαση σε exclusive lounges σε επιλεγμένα αεροδρόμια, ταξιδιωτικούς οδηγούς και ταξιδιωτική ασφάλιση, είμαι έτοιμη να απολαύσω ατέλειωτο shopping αλλά και μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες χάρη στη νέα συνεργασία Diners Club και Bonus!

Μέσω της κάρτας κάνω κράτηση στις πιο “κουκλίστικες” τρατορίες της πόλης, ενώ για λίγη κουλτούρα στο ταξίδι μου, κλείνω online εισιτήρια για την όπερα του Στράους “Αριάδνη στη Νάξο” που ανεβαίνει εκείνη την περίοδο στην Σκάλα του Μιλάνου.

Το ταξιδιωτικό μου πλάνο ολοκληρώνεται με τη λίστα με τα αγαπημένα μου καταστήματα στη Via Monte Napoleone για grande tour στους “ναούς” των Versace, Louis Vuitton, Pucci και Gucci.

Είναι ζήτημα χρόνου μέχρι να κάνω δικά μου τα υπέροχα πέδιλα Valentino που έχω βάλει στο μάτι από τις αρχές της σεζόν (τα βλέπω ως ιδανικό δώρο γενεθλίων που θα κάνω στον εαυτό μου) και εννοείται πως δεν θα σταματήσω εκεί.

Με περιμένουν δεκάδες ακόμη εκπλήξεις και αγορές για τα αγαπημένα μου πρόσωπα ενώ είμαι αποφασισμένη να εκμεταλλευτώ στο μάξιμουμ τους διπλάσιους Bonus πόντους που κερδίζω από τις αγορές με την κάρτα μου Diners Club!

Για να μάθετε κι εσείς περισσότερα δεν έχετε παρά να μπείτε στο alpha.gr/cards

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share