Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Η γκαλερί του Black Duck παρουσιάζει την έκθεση της Τατιάνας Κοντούλη με τίτλο Curiosité

Aπό την Τρίτη 19 έως και τις 24 Μαρτίου 2019

14 Μαρτίου 2019 11:18
Η γκαλερί του Black Duck παρουσιάζει την έκθεση της Τατιάνας Κοντούλη με τίτλο Curiosité

Μετά την πρώτη της ατομική έκθεση στην γκαλερί “ΑΝΤΙ” της Αντιπάρου το καλοκαίρι του 2018, η οποία έφερε τον τίτλο “microcosmos”, η Τατιάνα Κοντούλη επιστρέφει με τη δεύτερη ατομική της έκθεση, με περισσότερες ιστορίες που περιλαμβάνουν ακόμα πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς εποχών και ειδών, επιχειρώντας και πάλι να αποσπάσει το χαμόγελο από τον θεατή αλλά και την έκπληξη. Curiosité!

undefined

Μικτές τεχνικές, παλιές σελίδες βιβλίων, ιδιαίτερες φιγούρες, ζωικό βασίλειο και θαλάσσιος κόσμος, θεάματα, χορός και ακροβάτες είναι μόνο λίγα από τα θέματα που παρουσιάζονται. To αναμενόμενο με το απρόσμενο, ταξιδεύουν στο τούνελ του χρόνου και προσφέρουν ένα “πλουραλιστικό” αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά, οι ιστορίες μεγαλώνουν και περιπλέκονται!

Λίγα λόγια για την Τατιάνα Κοντούλη

Η Τατιάνα Κοντούλη γεννήθηκε στην Αθήνα Σπούδασε γραφιστική, εργάστηκε σε εφημερίδες και περιοδικά και εξακολουθεί να δημιουργεί νιώθοντας τυχερή που ασχολείται με αυτό που τόσο αγαπάει.

Ξεκίνησε να δημιουργεί τις μικρές αυτές ιστορίες το 2010, λίγο μετά την εγκατάστασή της στην Αντίπαρο. Επρεπε να δημιουργηθεί η απαραίτητη ισορροπία για να πάρουν ζωή και ψυχή. Έμπνευση το ίδιο το νησί, η θάλασσα, η φύση, η αίσθηση της ελευθερίας, της γαλήνης και της ευγνωμοσύνης. Κλείνει το μάτι σε μικρούς και μεγάλους ταξιδεύοντάς τους σε εποχές αθωότητας, παιδικής ανεμελιάς αλλά και αγάπης για τέχνες περασμένες και παλιές μυρωδιές.

undefined

Παράλληλα ασχολείται με τη δημιουργία οπτικής ταυτότητας καλλιτεχνών και επιχειρήσεων, σχεδιασμό εντύπων και αφισών καθώς και με την εικαστική επιμέλεια δίσκων και συνοδευτικών βιβλίων.

www.tatianakontouli.com

Εγκαίνια έκθεσης: Τρίτη 19 Μαρτίου ώρα 19:30
Διάρκεια έκθεσης: 19 - 24 Μαρτίου 2019
Ώρες λειτουργίας: 13:00 – 22:00 Τρίτη – Σάββατο / Κυριακή 17:00 – 22:00

Black Duck Multiplarte
Χρήστου Λαδά 9α / Αθήνα/ 210 3234760/ www.blackduck.gr / info@blackduck.gr

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share