Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

Η Μάρθα Μαυροειδή στο Υπόγειο του Black Duck!

Δευτέρα, 18 Μαρτίου στις 21.00

12 Μαρτίου 2019 12:12
Η Μάρθα Μαυροειδή στο Υπόγειο του Black Duck!

Μετά από τις δύο επιτυχημένες παραστάσεις της Σαβίνας Γιαννάτου και του Χάρη Λαμπράκη στην σειρά παραστάσεων «ΚΟΥΚΟΣ ΜΟΝΟΣ» που επιμελείται ο Μιχάλης Σιγανίδης,σειρά έχει η Μάρθα Μαυροειδή.

Με όχημα την ηλεκτρική λάφτα, την φωνή και ένα loop station, καθώς και επιρροές από παραδοσιακές μουσικές των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου, η Μάρθα Μαυροειδή παρουσιάζει ένα σόλο πρόγραμμα 60 λεπτών με έμφαση στον αυτοσχεδιασμό.

Σύντομο βιογραφικό
Η Μάρθα Μαυροειδή γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης. Σπούδασε σάζι με τον Περικλή Παπαπετρόπουλο και Βυζαντινή μουσική με τον Ιωάννη Αρβανίτη. Έχει μελετήσει Βουλγάρικο τραγούδι με την Tzvetanka Varimezova και φωνητική με τον Γιώργο Σαμαρτζή.

Μάρθα Μαυροειδή εμφάνιση στο Black duck

Έχει σπουδάσει μουσικολογία στην Αθήνα, εθνομουσικολογία στην Αγγλία και την Αμερική, και σύγχρονη μουσική στην Ολλανδία. Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί με τη Σαβίνα Γιαννάτου, τους Χειμερινούς Κολυμβητές, τον Αντώνη Απέργη, τον Κώστα Θεοδώρου και άλλους. Έχει συνθέσει μουσική για ταινίες και παραστάσεις χοροθεάτρου. Το 2010 βγήκε ο πρώτος προσωπικός της δίσκος «Ο κήπος της Ρίλα» από την WE SAW Productions.

ΚΟΥΚΟΣ ΜΟΝΟΣ - solo παραστάσεις με την επιμέλεια του Μιχάλη Σιγανίδη
Στο Υπόγειο του Black Duck ο Μιχάλης Σιγανίδης και το Black Duck διοργανώνουν μια σειρά από ακουστικές solo συναυλίες / performances με τέσσερις, αρχικά, μοναδικές μουσικές προσωπικότητες για ισάριθμες Δευτέρες.

Μέσα από προσωπικές συνθέσεις και αυτοσχεδιασμούς, η Σαβίνα Γιαννάτου, ο Χάρης Λαμπράκης, η Μάρθα Μαυροειδή και ο Μιχάλης Σιγανίδης αφηγούνται με λόγια, ηχοχρώματα, αρμονίες και ρυθμούς , για 60 λεπτά σόλο, στον ιδιαίτερο χώρο της γκαλερί του Black Duck.

Μάρθα Μαυροειδή εμφάνιση στο Black duck

Πρώτη παράσταση: 18 Φεβρουαρίου, 21.00
Σαβίνα Γιαννάτου, φωνή, samples
Δεύτερη παράσταση: 4 Μαρτίου, 21.00
Χάρης Λαμπράκης, νέυ, πλήκτρα

Τρίτη παράσταση:18 Μαρτίου, 21.00
Μάρθα Μαυροειδή, φωνή, λάφτα, loop station

Τέταρτη παράσταση: 1 Απριλίου, 21.00
Μιχάλης Σιγανίδης, μπάσο, ηλ. κιθάρα,samples, videos
Τιμή:12 ευρώ με εμφιαλωμένο κρασί ή μπύρα

TAGS
 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share