Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Το φεστιβάλ σοκολάτας έρχεται στην Αθήνα!

Θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους!

13 Φεβρουαρίου 2019 16:46
Το φεστιβάλ σοκολάτας έρχεται στην Αθήνα!

Έρχεται αύριο στην Ελλάδα το πιο σοκολατένιο φεστιβάλ, μετατρέποντας την​ Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων σ’ ένα απολαυστικό εργοστάσιο σοκολάτας, με σκοπό να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους, μέχρι την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου.

Τι είναι αυτό που μας συμβαίνει τη στιγμή που δαγκώνουμε εκείνη την κολασμένη πρώτη μπουκιά και αρχίζει να λιώνει στο στόμα μας; Όταν η μυρωδιά της αρχίζει να «γαργαλάει» τον εγκέφαλο, όταν η γεύση της μας ταξιδεύει πίσω στην παιδική μας ηλικία – μας κάνει χαρούμενους; Συμβαίνει αυτό που ξέρουν πολύ καλά όλοι οι chocoholics και μόνο η σοκολάτα μπορεί να καταφέρει!

Το Chocolate Fest έρχεται συνδυάζοντας μερικά από τα πιο αγαπημένα μας πράγματα στον κόσμο: τη μουσική, την καλλιτεχνική δημιουργία, τους παραμυθένιους γευστικούς πειρασμούς και φυσικά… την σοκολάτα!

Για τέσσερις μέρες, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα μετατραπεί σε ένα πραγματικό εργοστάσιο σοκολάτας όπου εκθέτες, brands, ζαχαροπλαστεία, chef και τεχνίτες της γεύσης θα δημιουργούν, έχοντας πάντα σαν βάση το λατρεμένο υλικό. Παράλληλα happenings, θεματικά περίπτερα, dj set, live cooking από διάσημους chef, workshops και εκπαιδευτικές εκθέσεις καθώς και πολλές εκπλήξεις θα ολοκληρώνουν το πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει! Προλάβετε και κλείστε έγκαιρα θέση!
Γενική είσοδος: 3€ (δωρεάν για παιδιά κάτω των 5 ετών), Combo 5 εισιτηρίων: 12€

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του ​Chocolate Fest​ και στο Facebook για ανακοινώσεις, διαγωνισμούς και εκπλήξεις.

Πηγή: travelstyle.gr

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share