Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

HORECA 2019: Το μεγαλύτερο event στην Ελλάδα!

Η 14η HORECA, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της!

4 Φεβρουαρίου 2019 14:42
HORECA 2019: Το μεγαλύτερο event στην Ελλάδα!

Η 14η HORECA, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της για να υποδεχτεί τους χιλιάδες επαγγελματίες της Φιλοξενίας, της Μαζικής Εστίασης και της Καφεστίασης και να επιβεβαιώσει τον ρόλο της ως το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ του Ξενοδοχειακού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου.

Έχοντας ως στόχο την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την ανάπτυξη του κλάδου της Φιλοξενίας στην χώρα, η έκθεση HORECA, ανοίγει τις πύλες της από 8-11 Φεβρουαρίου στο Μetropolitan Expo για να υποδεχτεί όλους τους επαγγελματίες της Ξενοδοχίας, της Μαζικής Εστίασης και της Καφεστίασης.

Πιστή στις αρχές της και στην αποστολή της, η 14η HORECA, με τη συμμετοχή 550 εκθετών-μεταξύ των οποίων οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες προμηθευτικές εταιρείες της Μαζικής Εστίασης και των Ξενοδοχείων-, 50.000 τ.μ. εκθεσιακή επιφάνεια και τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, θα αποτελέσει και πάλι το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ και κέντρο επενδυτικών επιλογών για τη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών της Φιλοξενίας

Η HORECA 2019 θα γίνει για ακόμα μία φορά, πόλος έλξης για κάθε επαγγελματία του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ ποσοτικής και ποιοτικής επισκεψιμότητας και αποδεικνύοντας ότι δεν αποτελεί απλώς τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα, αλλά σύμφωνα και με την άποψη πολλών Eλλήνων και ξένων επισκεπτών της, μία έκθεση που έχει ξεπεράσει τα όρια της χώρας μας και έχει καθιερωθεί ως μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις της Τουριστικής Βιομηχανίας διεθνώς.

Πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις που διαμορφώνουν το μέλλον του κλάδου
Η διοργανώτρια εταιρεία θέλει να προσφέρει κάθε χρόνο στο πλήθος των επιχειρηματιών επισκεπτών της έκθεσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις τόσο όσον αφορά τα προϊόντα, αλλά και τις υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την εικόνα, τις οργανωτικές δομές, την εμπορική αποτελεσματικότητα της επιχείρησής τους.

Έχοντας και φέτος αυτό τον στόχο, διαμόρφωσε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και επιδείξεις και στα 4 stages των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης.

Έτσι, λοιπόν, μέσα από τα πλήρως ανανεωμένα προγράμματα οι καινοτομίες και οι ενδιαφέρουσες ιδέες για την ψηφιακή εξέλιξη και το digital μάρκετινγκ των ξενοδοχείων, αλλά και γενικότερα των τουριστικών καταλυμάτων θα αποτελέσουν τον πυρήνα του Web Hotel.

Παράλληλα, βραβευμένοι και έμπειροι baristi και bartenders θα κυριαρχήσουν με τις εξειδικευμένες παρουσιάσεις τους στα stages των Beer & Spirits Show και Coffee Events όπου αντίστοιχα θα διεξαχθούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Cocktails της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ από τον SCA Greece.

Ενώ, κορυφαίοι chef και ζαχαροπλάστες από όλο τον κόσμο μέσα από εντυπωσιακές γαστρονομικές παρουσιάσεις κατά την διάρκεια του Gastronomy Forum θα δώσουν το βήμα στην νέα ελληνική κουζίνα.

Τέλος, η έκθεση HORECA θα φιλοξενήσει και πάλι την ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε, στις 8 Φεβρουαρίου, στηρίζοντας έμπρακτα την σημαντικότερη θεσμική συνάντηση των Ελλήνων ξενοδόχων.

TAGS
 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share