Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στην Dine Athens θα απολαύσω gourmet πιάτα χωρίς να ξοδέψω μια περιουσία!

24 Ιανουαρίου 2019 15:00
Στην Dine Athens θα απολαύσω gourmet πιάτα χωρίς να ξοδέψω μια περιουσία!

Ξέρετε κάτι; Είμαι μεγάλος fan της υψηλής κουζίνας. Τώρα θα μου πείτε πως ασχολούμαι με ένα ακριβό χόμπι αλλά πρέπει να παραδεχτώ πως όλο και βρίσκω ευκαιρίες να απολαύσω ένα δείπνο έμπνευσης και εκτέλεσης ενός πολυβραβευμένου με αστέρια Michelin, chef χωρίς να ξεπεράσω το budget μου.

Για παράδειγμα, χθες διάβασα πως από τις 28 Ιανουαρίου έως τις 13 Φεβρουαρίου θα "τρέχει" στην πόλη το 4ο Dine Athens με την υποστήριξη της Alpha Bank.

Έτσι θα έχω μια ωραιότατη - ή μάλλον νοστιμότατη - ευκαιρία να διαλέξω ανάμεσα σε 120 από τα πιο κορυφαία εστιατόρια της Αθήνας για να δοκιμάσω κλασικά πιάτα αλλά και πρωτότυπες γεύσεις και το πιο σημαντικό; Χωρίς να τρέμω μήπως ξεπεράσω το όριο της πιστωτικής μου κάρτας, αφού μιλάμε για ειδικά διαμορφωμένα μενού τριών πιάτων σε προκαθορισμένες τιμές των €15, €30 και €60. Κι επειδή έχω κάρτα Alpha Bank, δικαιούμαι έξτρα έκπτωση 10% οπότε μου δίνεται ένας επιπλέον λόγος να απολαύσω την Εβδομάδα Γεύσης χωρίς τύψεις!

Αλλά πιο πολύ από όλα με ενδιαφέρει να είμαι ένας από τους τυχερούς που στο πλαίσιο της Dine Athens στις 3 και 4 Φεβρουαρίου θα δοκιμάσουν στη “Σπονδή” τις δημιουργίες του διάσημου Αυστριακού και βραβευμένου με 3 αστέρια Michelin, chef Jacob Jan Boerma. Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού ο διάσημος chef με βαθμολογία 19.5/20 στον εξειδικευμένο στην υψηλή γαστρονομία Γαλλικό οδηγό Gault & Millau, θα δημιουργήσει ένα ειδικό μενού έξι gourmet πιάτων, ενώ οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά και να πάρουν μαζί τους το μενού της βραδιάς υπογεγραμμένο από τον ίδιο.

Καταλαβαίνετε πως δεν γίνεται να λείψω! Κάνω, λοιπόν, αμέσως κράτηση στο www.dineathens.gr ή στο e-table στο 211-311-5555.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share