Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Judah Club – Ένα All Day Concept Store στην καρδιά της πόλης!

28 Δεκεμβρίου 2018 16:49
Judah Club – Ένα All Day Concept Store στην καρδιά της πόλης!

Ένα μοναδικό για την πόλη all day concept που συνδυάζει πολλές και διαφορετικές λειτουργίες, άνοιξε πριν λίγο καιρό τις πόρτες του στη Θεσσαλονίκη!

Η ιστορία του ξεκίνησε 2 χρόνια πριν, όταν οι εμπνευστές και ιδιοκτήτες του ξεκίνησαν ένα eshop με trendy fashion items. Η δυναμική του παρουσία στα social media του χάρισε χιλιάδες fans, και έτσι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα, με τη δημιουργία ενός καταστήματος στο κέντρο της πόλης.

Το «Judah Club–concept store», στεγάζεται σε έναν χώρο τόσο ιδιαίτερο όσο και το concept που αντιπροσωπεύει. Ένας επιβλητικός χώρος με ξεχωριστό design, όπου κυριαρχεί το industrial και pop στοιχείο.

Από νωρίς το πρωί, γίνεται ιδανικό spot για να απολαύσουμε ένα πλούσιο brunch μαζί με τον πρώτο καφέ της ημέρας, ενώ το μεσημέρι ενδείκνυται για ένα light lunch!

Επιστρέφουμε το βράδυ για χαλαρό ποτάκι ή cocktail ενώ ο όμορφα διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος είναι μια top επιλογή τους καλοκαιρινούς μήνες!

Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος: Όλα αυτά ενώ παράλληλα δοκιμάζουμε και αγοράζουμε τα αγαπημένα μας ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, με επιλογές από glam φορέματα έως και casual, sporty κομμάτια, που έχουν αγαπηθεί από τις απανταχού fashionistas! Μάλιστα, ανάμεσα στις γυναίκες που επιλέγουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ του «Judah Club» είναι πολλές εγχώριες stars!

INFO: Δωδεκανήσου 22,M. 2310500320

Facebook: judahclubofficial

Instagram: judahclub

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share