Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

Ανάβουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Golden Hall με τον Κωστή Μαραβέγια

Ο Κωστής Μαραβέγιας τραγουδά για τις «Καρδιές για Όλους»

20 Νοεμβρίου 2018 16:36
Ανάβουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Golden Hall με τον Κωστή Μαραβέγια

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου ο ραδιοφωνικός σταθμός Easy 97,2 εκπέμπει live από το Golden Hall, ενώ από τις 17:30 στο ειδικό stage στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου, ανεβαίνουν οι παρουσιαστές της βραδιάς Γιώργος Ντάβλας και Τόνια Σωτηροπούλου. Ακολουθούν οι παιδικές χορωδίες από το International School of Athens και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα με κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Αμέσως μετά τη σκυτάλη παίρνει ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Golden Hall με στόχο φέτος τα Χριστούγεννα να χαρίσουμε 2 καρδιές σε 2 παιδάκια που τις έχουν ανάγκη! Γιατί αν στις 23 Νοεμβρίου, ο καθένας από εμάς προσφέρει 1 ευρώ, το Ίδρυμα «Καρδιές για Όλους» θα συνδράμει τον Καθηγητή Αυξέντιο Καλαγκό ώστε να χειρουργήσει δύο παιδάκια με συγγενή ή επίκτητη καρδιοπάθεια!

Για τη στήριξη του Ιδρύματος «Καρδιές για Όλους» στείλτε και εσείς με SMS τη λέξη Kardia στο 19059, από 21 έως 28 Νοεμβρίου (χρέωση 1 ευρώ συν ΦΠΑ).


Ο Καρυοθραύστης επιστρέφει στο Golden Hall.

Χριστούγεννα στο Golden Hall, Χριστούγεννα με το πιο αγαπημένο χριστουγεννιάτικο παραμύθι! Επιβιβαστείτε στο τρενάκι και μπείτε στη μαγεία του Καρυοθραύστη παρέα με την Νεράιδα των Ζαχαρωτών! Περιπλανηθείτε στον Κόσμο των Παιχνιδιών, ανεβείτε στην πανοραμική ρόδα, βγείτε από τον Λαβύρινθο, και γευθείτε χίλιες δυο λιχουδιές.

Παίξτε και διασκεδάστε στο πιο ονειρεμένο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, μόνο στο Golden Hall!

Από τις 23 Νοεμβρίου μέχρι τις 5 Ιανουαρίου η πιο παραμυθένια ατμόσφαιρα της πόλης βρίσκεται μόνο στο Golden Hall!

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share