Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

Η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου επιστρέφει στο αεροδρόμιο Ελληνικού στις 10 - 18 Νοεμβρίου!

Το 2018 είναι χρονιά – σταθμός για την ελληνική αγορά του αυτοκινήτου

15 Οκτωβρίου 2018 12:45
Η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου επιστρέφει στο αεροδρόμιο Ελληνικού στις 10 - 18 Νοεμβρίου!

Η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού 10 - 18 Νοεμβρίου 2018.

Το 2018 είναι χρονιά – σταθμός για την ελληνική αγορά του αυτοκινήτου. Το οκτάμηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου οι πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων αυξήθηκαν κατά 23,9% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Κυκλοφόρησαν στους δρόμους 79.179 καινούργια ασφαλή αυτοκίνητα που έχουν αναβαθμισμένο οικολογικό προφίλ. Οι προβλέψεις για τη φετινή χρονιά είναι θετικές και οι Έλληνες οδηγοί επιβεβαιώνουν την αγάπη τους για το αυτοκίνητο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρκίνος στους όρχεις: Αν έχεις αυτά τα συμπτώματα τρέξε απευθείας στον γιατρό!

Η φετινή διοργάνωση "Αυτοκίνηση 2018" παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί στα περίπτερα των Εισαγωγέων - Αντιπροσώπων αυτοκινήτων θα παρουσιαστούν και όλα τα καινούργια μοντέλα που έκαναν παγκόσμια πρεμιέρα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού (4-14 Οκτωβρίου).

Κάθε χρόνο η διοργάνωση αναβαθμίζει τον εκθεσιακό θεσμό. Φέτος, θα υπάρχει ολική αναβάθμιση των Test Drives, ενώ παράλληλα θα προστεθούν 1.500 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, που θα δώσουν τη δυνατότητα συμμετοχής περισσότερων εταιρειών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Απόπειρα δολοφονίας από πασίγνωστο ποδοσφαιριστή!

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ωράριο της έκθεσης και το κόστος εισιτηρίων.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share