Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αναβολές εκδηλώσεων και συναυλιών λόγω της κακοκαιρίας!

"Ξενοφών" και "Ζορμπάς" χτύπησαν και τον πολιτισμό

28 Σεπτεμβρίου 2018 14:32
Αναβολές εκδηλώσεων και συναυλιών λόγω της κακοκαιρίας!

Λόγω των δυσμενών και επικίνδυνων καιρικών συνθηκών που ανακοίνωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία η προγραμματισμένη για απόψε συναυλία του Michel Legrand με τον Γιώργο Περρή και την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ στο Ηρώδειο ακυρώνεται.

Ο σπουδαίος Γάλλος μουσικοσυνθέτης και ο Έλληνας τραγουδιστής ανανεώνουν το ραντεβού τους με το κοινό σε άλλο χώρο και ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, αναβάλλονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο Αττικό Άλσος για σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο 28 - 29 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για τις δύο τελευταίες θεατρικές παραστάσεις «Ρομπέν των Δασών» και «Δούλες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα από την Euroleague: Ετοιμάζει Final Four στο Παναθηναϊκό Στάδιο!

Ματαιώνονται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών οι θεατρικές παραστάσεις με τίτλο «Οδός 19, αριθμός 15», την Παρασκευή 28, το Σάββατο 29, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου, καθώς και η σχετική θεματική ημερίδα (1/10), στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ στον Ταύρο. Θα υπάρξει ενημέρωση για νεότερες ημερομηνίες.

Ο «Δημόκριτος» ακυρώνει την αποψινή κεντρική εκδήλωση για τη «Βραδιά του Ερευνητή», λόγω της κακοκαιρίας.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «δυστυχώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα μας φέρουν στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσουμε την εκδήλωση για λόγους ασφάλειας του κοινού και των εκθετών, μετά και τις ανακοινώσεις που εκδόθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής και την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας. Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για τη δυνατότητα επαναπρογραμματισμού της εκδήλωσης, εφόσον μας επιτραπεί από την ΕΕ».

Κανονικά θα γίνουν οι αντίστοιχες εκδηλώσεις σε Πάτρα, Ηράκλειο, Ξάνθη, Καλαμάτα, Ρέθυμνο και Κόρινθο, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της «Βραδιάς του Ερευνητή» renathens.gr, όπου κανείς μπορεί να βρει αναλυτικές πληροφορίες για τις σχετικές δράσεις.

Παράλληλα, ματαιώνεται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών η προγραμματισμένη περιήγηση στο Αμφιάρειο, που ήταν να γίνει την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου. Η περιήγηση θα πραγματοποιούνταν από τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις «Monumenta» και «Διάζωμα», με τη συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής και του Αρβανίτικου Πολιτιστικού Συλλόγου «ΜΠΕΣΑ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούκλος: Αυτός είναι ο 25χρονος νέος σύντροφος της Πάολα!

Η θεατρική παράσταση «Ένα κορίτσι φτερουγίζει στον Κεραμεικό», που διοργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών, στο πλαίσιο της Αθήνα 2018-Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου και είχε προγραμματιστεί να γίνει στον Αρχαιολογικό χώρο του Κεραμεικού (Ερμού 148) κατά τον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Παρασκευή 28, Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, μεταφέρεται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών για το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στις 17:00-18:00.

Η παράσταση στις 7/10 θα πραγματοποιηθεί με ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα από την Ανδρονίκη Ξανθοπούλου. Η είσοδος στην παράσταση είναι δωρεάν. Απαραίτητη η προσυνεννόηση στα τηλ.: 210 3256930 και 210 3256943, Δευτ.-Παρ. 12:00-17:00.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share