Σάββατο, 25 Μαΐου 2019

Classic Rock 2 στο Ηρώδειο

Οι μεγαλύτερες ροκ επιτυχίες!

21 Σεπτεμβρίου 2018 12:27
Classic Rock 2 στο Ηρώδειο

Οι μεγαλύτερες ροκ επιτυχίες των Pink Floyd, Led Zeppelin, Queen, Deep Purple, U2, Europe, Alannah Myles με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Υπό τη διεύθυνση του Friedemann Riehle.

Special guest: John Lees’, Barclay James Harvest

80 κλασικοί μουσικοί, εξαιρετικοί τραγουδιστές, ηλεκτρικά όργανα και οι Barclay James Harvest, σε μια αξέχαστη βραδιά κάτω από την Ακρόπολη!

Μια από τις μεγαλύτερες ορχήστρες της Ευρώπης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας, παρουσιάζει τη συναυλία με την οποία η ροκ μουσική μπόρεσε να εισχωρήσει και να ακουστεί σε όλες τις μεγάλες όπερες της Ευρώπης. Classic Rock! Διάσημα τραγούδια των μεγαλύτερων ροκ συγκροτημάτων παρουσιάζονται με συμφωνικό ήχο, μαζί με ηλεκτρικά όργανα! Ειδικά για τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο, εξασφαλίστηκε η σπουδαία σύμπραξη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Πράγας με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο καθένας στο δικό του ύφος, σμίγουν μουσικά επί σκηνής και μας προσκαλούν να ζήσουμε την εμπειρία. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των Pink Floyd, Led Zeppelin, Deep Purple, Queen, U2, Europe, Alannah Myles, θα ακουστούν από τους σπουδαίους μουσικούς της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Πράγας και της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, αλλά και από διάσημους προσκεκλημένους, υπό τη μουσική διεύθυνση του μαέστρου, συνθέτη και ενορχηστρωτή Friedemann Riehle.

Μαζί τους στη σκηνή θα είναι σε όλο το δεύτερο μέρος της συναυλίας οι John Lees’ Barclay James Harvest γιορτάζοντας τα 50 χρόνια της καριέρας τους με τα σπουδαία τους τραγούδια όπως το "Poorman’s moody blues" και το "Hymn" αλλά και ροκ τραγούδια άλλων μεγάλων δημιουργών που έχουν αγαπήσει.

Στη συναυλία συμμετέχουν σπουδαίοι κλασικοί και ροκ μουσικοί και τραγουδιστές.

Θα ακούσουμε διάσημα τραγούδια όπως το "Αnother Brick In The Wall" των Pink Floyd, το "Kashmir" και το "Stairway To Heaven" των Led Zeppelin, το "One" των U2 ή το "The Show Must Go On" των Queen με μια δυνατή σύμπραξη συμφωνικού και ηλεκτρικού ήχου.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share