Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα 2 meeting points στη Νέα Φιλαδέλφεια που θα λατρέψετε!

Αυθεντικές στιγμές,χαρούμενοι άνθρωποι!

30 Μαΐου 2019 07:50
Τα 2 meeting points στη Νέα Φιλαδέλφεια που θα λατρέψετε!

Αυθεντικές στιγμές,χαρούμενοι άνθρωποι! Η Νέα Φιλαδέλφεια τα τελευταία χρόνια έχει γίνει must προορισμός για όλες τις ηλικίες! Εκεί βρίσκεις από υπέροχες ταβέρνες μέχρι μαγαζιά με ξεχωριστές γεύσεις σε cocktails.

Είναι μια περιοχή που πρέπει σίγουρα να επισκεφτείτε!

Το Β-Κουτί και το Baratin, είναι δύο μαγαζιά που ξεχωρίζουν στην περιοχή αφού εκεί μπορείτε να βρεθείτε από το πρωί για καφέ, ξεχωριστά pancakes και brunch, ενώ το βράδυ θα απολαύσετε απίστευτα cocktails!

Β-Κουτί

Λίγα bar καταφέρνουν να «χτίσουν» στο πέρασμα των χρόνων μια τόσο ιδιαίτερη προσωπικότητα και ακόμα λιγότερα να προσελκύουν κόσμο από όλη την Αθήνα και κάθε τους γωνιά να «πρωταγωνιστεί» στο... Instagram!Underground ύφος, έντονες αποχρώσεις του κόκκινου, ατμοσφαιρικός φωτισμός και σοφιστικέ στυλ γαλλικού καμπαρέ, ιδιαίτερα διακοσμητικά αντικείμενα από όλο τον κόσμο και μια μικρή σκάλα που οδηγεί στην επιβλητική μπάρα στο κάτω επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ...

Baratin

Η Νέα Φιλαδέλφεια λοιπόν, έγινε πιάτσα και συγκέντρωσε κάποιες εξαιρετικές all day προτάσεις, όπως είναι το Baratin Drink, ένα πολυχώρος με ατμόσφαιρα νεουρκέζικου loft, τροπικά φυτά και ξεχωριστές γωνιές με homy διάθεση. Το cafe-bar-restaurant που έγινε αμέσως στέκι, ξεκινά από το πρωί με brunch και βιολογικό καφέ και συνεχίζει με μεγάλη λίστα signature και classic cocktails.

Στην επιβλητική μπάρα του "φιγουράρουν" premium ετικέτες ανάμεσα στην upgraded γκάμα από ρούμι και τζιν μέχρι και γιαπωνέζικο ουίσκι!

Ξεχωριστή θέση έχει το μεσογειακό μενού με πινελιές από όλο τον κόσμο του νέου και πολλά υποσχόμενου chef Γρηγόρη Μπονιάκου, το οποίο συνδυάζεται άψογα με τη λίστα κρασιών.

Λεωφ. Δεκελείας 120

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share