Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

4+1 μαγαζιά στην πόλη με υψηλό επίπεδο γαστρονομίας!

Πρέπει να τα επισκεφτείτε!

7 Δεκεμβρίου 2018 09:00
4+1 μαγαζιά στην πόλη με υψηλό επίπεδο γαστρονομίας!

Τα παρακάτω γνωστά και φημισμένα εστιατόρια αντιπροσωπεύουν επάξια το επίπεδο της υψηλής γαστρονομίας στην πόλη!

Μαγαζιά που σίγουρα πρέπει να επισκεφτείτε για να έχετε σίγουρη άποψη για την υψηλή γαστρονομία.

Oozora the house

Δίνοντας το στίγμα της νέας εποχής, το Oozora είναι χαρακτηριστικό δείγμα τόσο της υψηλής γαστρονομίας όσο και των upper class υπηρεσιών στον χώρο του bar και της διασκέδασης. Με κεντρικό άξονα το εστιατόριο Oozora the Restaurant, πλαισιώνεται από το μπαρ Oozora the Bar, την περίφημη αυλή Oozora the Garden,ενώ talk of the town έχει γίνει και το Omu.

Τα signature πιάτα του Oozora, υπακούουν στις επιταγές της ιαπωνικής υψηλής γαστρονομίας και προκαλούν τους ουρανίσκους.

Δηληγιάννη 54,Κεφαλάρι

Cookoovaya Wise Cuisine

Αποτέλεσμα της σύμπραξης πέντε μεγάλων chefs, είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα εστιατόρια στην αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή. Θα απολαύσετε πιάτα ελληνικής κουζίνας με αναφορές στην αγροτική, αλλά και την αστική παράδοση, στα οποία ένας ώριμος ουρανίσκος θα βρει την ουσία των αισθήσεων και τη "σοφή" ελληνική κουζίνα.

Χατζηγιάννη Μέξη 2Α, Ιλίσια

Funky Gourmet

To 2 αστέρων Michelin, Funky Gourmet είναι κορυφαίος προορισμός και εκπροσωπεί την υψηλή γαστρονομία, εκλεπτυσμένη και "διαδραστική",δοσμένη με καινοτόμο τρόπο,παρουσιάζοντας ένα μενού γευσιγνωσίας και μοντέρνας ελληνικής κουζίνας, με φιλοσοφία ταυτόσημη του ονόματός του και πιάτα που εγγυώνται την πληρότητα των αισθήσεων.

Παραμυθιάς 13 & Σαλαμίνος,Κεραμεικός

Σπονδή

Σημείο αναφοράς όχι μόνο για την πόλη αλλά και για τη χώρα. Μέλος των Grandes tables du Monde και βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin,αντιπροσωπεύει επάξια την υψηλή αισθητική και την κομψότητα,αλλά πάνω απ όλα τη γαστρονομία με τα γευστικά αριστουργήματα της κάρτας του, που ισορροπούν ανάμεσα στην κλασική και τη μοντέρνα γαλλική κουζίνα.

Πύρρωνος 5,Παγκράτι

Τραγανός Κάβουρας

Σε ένα περιβάλλον που θυμίζει νησί..., ευχάριστο, φωτεινό και μοντέρνο με εύκολη πρόσβαση από κάθε σημείο της πόλης, το γνωστό seafood εστιατόριο πάει ακόμα ένα βήμα παραπέρα παρουσιάζοντας το ολοκαίνουριο εποχικό του μενού, φυσικά θαλασσινών γεύσεων, που επιμελείται ο βραβευμένος chef Γιάννης Στανίτσας, σε εκτέλεση του chef de cuisine Γιάννη Λιβανού. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ...

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share