Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

5+1 μαγαζιά στην Αθήνα που πρέπει να επισκεφτείς!

Τα δεκάδες μπαράκια που...ξεπήδησαν το ένα μετά το άλλο!

6 Οκτωβρίου 2018 08:40
5+1 μαγαζιά στην Αθήνα που πρέπει να επισκεφτείς!

Από τις πιο πολύβουες πιάτσες του κέντρου,η οδός Κολοκοτρώνη(παράλληλη με τον πεζόδρομο της Ερμού)κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να μετατραπεί από έναν δρόμο με εμπορικά καταστήματα (και μάλιστα όχι και τόσο πολυσύχναστα) στο απόλυτο σημείο διασκέδασης!

Τα δεκάδες μπαράκια που... ξεπήδησαν (κατά μήκος του δρόμου) το ένα μετά το άλλο την κατατάσσουν πλέον σε μία από τις πιο top επιλογές και το εναλλακτικό της στυλ έχει κερδίσει πιστούς θαμώνες!

Casual ύφος,rock,jazz,funk και indie μουσικές επιλογές,εκθεσιακοί χώροι και όμορφος,κεφάτος κόσμος ανακηρύσσουν την Κολοκοτρώνη σε έναν δρόμο στην καρδιά της Αθήνας που...δεν κοιμάται ποτέ!

Πάμε να δούμε κάποια από τα μαγαζιά που θα λατρέψετε!

Noel

Σήμα κατατεθέν,ξεχωρίζει για το theatrale χώρο του μέσα στη στοά Κουρτάκη από το πρωί μέχρι το βράδυ για καφέ,νοστιμιές με ιταλικές επιρροές,signature cocktails,πληθωρικό brunch και διασκέδαση με ψαγμένες μουσικές.

Καθημερινά 09:00-02:00, Σαβ.& Κυρ. έως 03:00, Κολοκοτρώνη 59Β

Faust

Bar theatre,από τους δημοφιλέστερους πολυχώρους τέχνης και διασκέδασης της πόλης,δίπλα στην Καπνικαρέα. Διαθέτει μουσική σκηνή,bar, θέατρο και φουαγέ σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, που παραπέμπει σε σκηνικό καμπαρέ. Καθημερινά από τις 20:30.

Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος

Mask

Δεν ξέρω πόσο εύκολο ήταν για έναν Αθηναίο να κάνει αυτή την πρόταση τον 19ο αιώνα, αφού τα διαμερίσματα του βασιλιά δεν ήταν προσβάσιμα στους πολίτες, σήμερα, όμως, δεν έχουμε παρά να κατηφορίσουμε την Καλαμιώτου και να επισκεφτούμε το υπέροχο Μask, όπου παλιά στεγαζόταν η εξοχική κατοικία του Όθωνα- ναι, η Καλαμιώτου θεωρούταν προάστιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ...

Collage

Είναι "φωλιασμένο" στον πεζόδρομο ανάμεσα στην Ερμού και τη Μητροπόλεως. Εδώ η ημέρα ξεκινάει από νωρίς το πρωί με ροφήματα και χαρμάνια καφέ που έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά για το Collage και συνεχίζεται με ποικιλία γευστικών προτάσεων για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εστιατορίου. Τα βράδια απολαμβάνουμε signature cocktails και ποτά από όλο τον κόσμο.

Καπνικαρέας 3

The Clumsies

Βραβευμένο ως ένα από τα καλύτερα bars της πόλης, η σταθερή μπαρίστικη αξία του κέντρου έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για το επιβλητικό αρχοντικό με τους ντιζαινάτους και πολυεπίπεδους χώρους, όπου το νεανικό κοινό δοκιμάζει signature cocktails ή ριλαξάρει για after office διάλειμμα.

Πραξιτέλους 30

Drunk Sinatra & Rehab

Το Drunk Sinatra και το Rehab στη στοά της Θησέως, είναι εκείνα τα στέκια που θα ήταν ιδιοκτήτες αντίστοιχα ο Frank Sinatra και η Amy Winehouse! Η αρχή έγινε τον Μάιο του 2012, που...ο Φράνκι πέρασε από δω να τα πιει και γύρω του μαζεύτηκαν τόσοι κι άλλοι τόσοι, που κατάφεραν κι έφτιαξαν σε χρόνο μηδέν μια γιγαντιαία συγκέντρωση αγάπης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ...

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share