Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το nice n easy στο Κολωνάκι ανακαινίστηκε, ανανεώθηκε και ανοίγει τις πράσινες πόρτες του για να γιορτάσει τα 10 του χρόνια!

To αγαπημένο all day bistro και δημοφιλές meeting point!

12 Σεπτεμβρίου 2018 12:58
Το nice n easy στο Κολωνάκι ανακαινίστηκε, ανανεώθηκε και ανοίγει τις πράσινες πόρτες του για να γιορτάσει τα 10 του χρόνια!

To αγαπημένο all day bistro και δημοφιλές meeting point στο Κολωνάκι του Ομίλου nice n easy, φέτος κλείνει τα 10 χρόνια της επιτυχημένης και δημιουργικής σχέσης του με το αθηναϊκό κοινό που το ανέδειξε σε κορυφαίο και κλασσικό healthy food προορισμό και το γιορτάζει ανακαινισμένο και πλήρως ανανεωμένο!

Με την Αρχιτέκτονα και Interior Designer Αγγέλικα Θεοδωρίδη να επιμελείται και να σχεδιάζει το νέο ύφος του εστιατορίου υπό τις κατευθύνσεις του Executive chef Χρήστου Αθανασιάδη και του Δημήτρη Χριστοφορίδη, εμπνευστών και ιδιοκτητών του Ομίλου, το nice n easy υποδέχεται τους φίλους και τους fan του σε ένα φιλικό, green και άνετο περιβάλλον με fun & chic διάθεση.

Η παρουσία του Frank Sinatra αλλά και όλων τον αστέρων της εποχής όπως ο James Dean και η Elizabeth Taylor είναι κάτι περισσότερο από αισθητή αφού απέκτησαν το δικό τους αστέρι στο χολιγουντιανό walk of fame στο εσωτερικό του καταστήματος και σας περιμένουν να πατήσετε πάνω τους και να φωτογραφηθείτε. Η σκαλιστή – με ειδικό τροχό- τοιχογραφία της Marilyn Monroe από τον artist Nathan Makris στο κεντρικό σημείο του εστιατορίου, διακρίνεται ακόμα και από το εξωτερικό του, δίνοντας μία 3d διάσταση της αξεπέραστης φυσιογνωμίας της αγαπημένης σταρ.

Κρυφοί φωτισμοί, σκαλιστές τεχνοτροπίες, ειδικοί καθρέφτες, τούβλα τοποθετημένα σε τεχνική ψαροκόκκαλου, customized κατασκευές, ιδιαίτερες οροφές και πολύ φως συνθέτουν το εσωτερικό του καταστήματος. Φυσικά φυτά “ντύνουν” όμορφα το εσωτερικό και εξωτερικό του χώρου, ενώ ακόμη και το κεντρικό bar με τα πράσινα σκαμπό και τούβλα, διαθέτει τον ίδιο χαρακτήρα.

Τίποτα δεν είναι τυχαία τοποθετημένο στο χώρο καθώς παντού συναντάς ιδιαίτερες κατασκευαστικές λεπτομέρειες που συνθέτουν το παζλ μιας ολοκληρωμένης απολαυστικής εμπειρίας.

Το nice n easy παραμένει προσιτό δίνοντας αυτή τη φορά μια πιο glam 50's πινελιά σε ένα clean περιβάλλον που στολίζει ευχάριστα το κλασσικό κτήριο της δεκαετίας του 30 στην Ομήρου 60.

Η ιστορία συνεχίζεται.


Nice n easy organic bistro restaurant

Ομήρου 60

Τ.: 210 361 7201

[email protected]

www.niceneasy.gr

fb/instagram: @niceneasyAthens

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share