Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

4+1 μαγαζιά σε Μαρίνα Ζέας και Μικρολίμανο που πρέπει να προσθέσετε στη λίστα σας!

Άκρως προνομιακή τοποθεσία!

17 Μαΐου 2019 09:11
4+1 μαγαζιά σε Μαρίνα Ζέας και Μικρολίμανο που πρέπει να προσθέσετε στη λίστα σας!

Μπορεί δικαίως να υπερηφανεύεται για την άκρως προνομιακή τοποθεσία και την ultra chic...προσωπικότητά της με επίκεντρο της προσοχής τι άλλο από τα αστραφτερά superyachts που είναι αγκυροβολημένα κατά μήκος της και στρέφουν όλα τα βλέμματα των περαστικών πάνω τους.

Και ακριβώς απέναντι από αυτά, τα νερά της ταράζει όπως πάντα ... η ολοζώντανη περαντζάδα της, η οποία συνεχίζει να μας χαρίζει all day συγκινήσεις στα άκρως προσεγμένα στέκια της,ενώ φέτος υποδέχτηκε και νέες αφίξεις που να είστε σίγουροι ότι θα συζητηθούν!

Από την άλλη, έχουμε την πιο ειδυλλιακή τοποθεσία του Πειραιά,το Μικρολίμανο!

Οι βάρκες που συνυπάρχουν αρμονικά με τα εντυπωσιακά ιστιοφόρα με φόντο την αμφιθεατρική χτισμένη και πιο αριστοκρατική περιοχή του Πειραιά,σκαρφαλωμένη στον επιβλητικό λόφο,την Καστέλα, συνθέτουν ένα καρτ ποσταλικό τοπίο που δεν χορταίνεις να κοιτάς!

Πάμε να δούμε κάποια μαγαζιά που σίγουρα θα λατρέψετε!

Uniqko

Ένα πρωτότυπο νεοϋορκέζικο concept με μοντέρνα αισθητική έριξε άγκυρα αρχές Απρίλη στη Μαρίνα Ζέας.Το Uniqko, έμπνευση του έμπειρου chef Νίκου Μαρίνου, μας «συστήνεται» ως brunch, steak, sushiκρατώντας μια αρμονική ισορροπία ανάμεσα στις τρεις εμπνευσμένες κάρτες του. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ...

Portofino

Με δυνατό χαρτί την προνομιακή γωνία του στη Μαρίνα Ζέας,τον υπέροχο χώρο του που μας θυμίζει κάτι από γιοτ και το πρωτότυπο concept του που βγάζει από το κάδρο του πανάκριβου...το υψηλής γαστριμαργίας seafood, ανέβασε αμέσως τα γευστικά standards της περιοχής.

Ζέφυρος Sea food restaurant

Σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του Πειραιά, στο Μικρολίμανο ο Ζέφυρος για περισσότερα από 80 χρόνια σερβίρει άριστη ελληνική κουζίνα με σημείο αναφοράς τα ψάρια και τα θαλασσινά.Όλα αυτά τα χρόνια, η έμφαση στην ποιότητα και τη γεύση, η εξυπηρέτηση, η φιλοξενία και η ζεστή ατμόσφαιρα έχουν κάνει τον Ζέφυρο συνώνυμο της ψαροφαγίας και τον έχουν φέρει στην κορυφή των προτιμήσεων, με κόσμο από όλη την Αθήνα να πηγαίνει ξανά και ξανά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ...

Tony bonanno trattoria

Σταθερή γαστρονομική αξία του Πειραιά, με σήμα κατατεθέν την πανοραμική θέα στο Μικρολίμανο, τη διακόσμηση εμπνευσμένη από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και τον ιταλικό νότο του '50-'60 και βέβαια την κουζίνα του με γνήσιες "μαφιόζικες" συνταγές της γείτονας χώρας.

Βασ. Παύλου 63

Tony's Bar

Ακριβώς δίπλα από το αδελφάκι του και ιδανική λύση για ένα after dinner ποτό, δίνει ουσία στα βράδια μας με φόντο το μποέμικο σκηνικό με τις vintage πινελιές με τους δερμάτινους καναπέδες,όπου θαμώνες του από κάθε περιοχή της Αθήνας απολαμβάνουν premium spirits και happy μουσικές.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share