Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Η ολοκαίνουρια άφιξη της πόλης είναι ο ορισμός του Meat House και θα συζητηθεί...

Ήρθε για να μείνει!

20 Μαΐου 2018 08:40
Η ολοκαίνουρια άφιξη της πόλης είναι ο ορισμός του Meat House και θα συζητηθεί...
Αρθρογράφος: Κατερίνα Ρίγκου
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΙΓΚΟΥ

Πάνω στην Λεωφόρο Πεντέλης στα Μελίσσια, ακόμα και αν απλώς περνάς αποκλείεται να μην τραβήξει το βλέμμα σου η μεγάλη επιγραφή και το επιβλητικό, πλήρως ανακαινισμένο κτήριο που εδώ και μόλις 10 μέρες έγινε το "σπίτι" για το ξεχωριστό concept του Aventador .

Το «Aventador Prime Meat House» όπως αποκαλύπτει και το όνομά του, έχει σημείο αναφοράς το κρέας αλλά ουσιαστικά είναι ένας καινοτόμος πολυχώρος.

Η μέρα σας εδώ θα αρχίσει από το πρωί με καφέ των Handpickers Coffee roasters και πολλά ακόμα ροφήματα όπως και σνακς, είτε take away, είτε στον φωτεινό χώρο του «Coffee Gi» στον 1ο και στον 2ο όροφο.

Στο ισόγειο λειτουργεί επίσης το κρεοπωλείο - delicatessen, «Φάρμα Κατερίνα», γεμάτο βιτρίνες απ’ όπου μπορείτε να προμηθευτείτε κρεατικά (από τη Φάρμα) σε τεράστια ποικιλία, εξαιρετικής ποιότητας και διαφορετικών παρασκευών. Plus υπάρχει δυνατότητα να σας τα ψήσουν εκείνη τη στιγμή στη γωνιά «Real Grill».

Το project συμπληρώνει το εστιατόριο «Τhe Cellar Hοuse» που φυσικά επικεντρώνεται στο κρέας. Το μενού επιμελείται ο γνωστός chef Γιάννης Στανίτσας αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη ύλη, τις διαφορετικές κοπές, τα σιτέματα την οποία συνδυάζει με ελληνικά και μεσογειακά στοιχεία με αποτέλεσμα πιάτα μεταξύ κατσαρόλας, rotisserie και ξυλόφουρνου,όπως μοσχαρίσιο μεδούλι, o κόκορας κρασάτος, αρνίσιο φρικασέ με λαχανίδες και μυρωδικά, μπιφτέκι Iberico και βουβαλίσιο Κερκίνης και σπαλομπριζόλα από ισπανική αγελάδα Rubia Gallega. Από τις σαλάτες ιδιαίτερη είναι αυτή με τις άγριες ρίζες με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας και crostini's με soprasata.To μενού συνοδεύει μια ενδιαφέρουσα οινική λίστα.

Highlight: Μάθαμε ότι μέσα στον Ιούνιο θα είναι έτοιμο το cocktail bar που ετοιμάζεται στο rooftop από το οποίο η θέα είναι απεριόριστη! Θα σερβίρει ποτά και μια ιδιαίτερη signature cocktail λίστα όπως και κάποια πιάτα τύπου finger food.


Info. Λεωφ. Πεντέλης 125, Μελίσσια, T. 2182189436-8,
FB. Aventador Prime Meat House

Ωράριο:

Κρεοπωλείο - Delicatessen: Καθημερινά Δευτέρα- Παρασκευή : 8:00 - 20:00 Σάββατο : 8:00 - 18:00 Κυριακή : 8:00 - 17:00
Εστιατόριο: Καθημερινά (εκτός Δευτέρας) 12:00 - 00:00. Κυρ. 12:00 - 21:00.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share