Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξεχάστε pancakes και scrambled eggs, εδώ σερβίρουν το πιο νόστιμο brunch αλα... Ελληνικά!

100% ελληνικό street food!

10 Απριλίου 2018 16:14
Ξεχάστε pancakes και scrambled eggs, εδώ σερβίρουν το πιο νόστιμο brunch αλα... Ελληνικά!

Ένας νέος χώρος με minimal διακόσμηση, λιτές και απλές γραμμές έχει ανοίξει τις πόρτες του από το καλοκαίρι του 2017 στο Κουκάκι προσφέροντας στους επισκέπτες του λαχταριστό ελληνικό street food σε μια πανέμορφη αυλή με φραγκοσυκιές, που είναι το σήμα κατατεθέν του. Το 7 Cactus είναι ένας χώρος βασισμένος σε γεύσεις από όλη την Ελλάδα, με έμφαση στα ελληνικά προϊόντα, με προτάσεις για όλη την ημέρα με την υπογραφή του food blogger Γαβριήλ Νικολαϊδη (Cool Artisan).

Από το πρωί...

Από τις 8 το πρωί σερβίρει καφέ, φρέσκους χυμούς, πρωινά και έως τις 6 το απόγευμα μπορείτε να δοκιμάσετε σαλάτες, ορεκτικά και πιάτα εμπνευσμένα από την παράδοση σε μοντέρνες εκτελέσεις! Στις σαλάτες ξεχωρίζουν η τοματοσαλάτα από πολύχρωμα τοματίνια, κρεμμυδάκι και αγγουράκι πάνω σε αλμυρό κέικ από σπανάκι και πράσο με λουκάνικο πράσου Τρικάλων αλλά και η σαλάτα με τα μαριναρισμένα baby κολοκυθάκια με μπούκοβο και ξύσμα λεμονιού ξαπλωμένα σε χωριάτικο ψωμί με κατσικίσιο τυρί.

Προσφέρονται καθημερινά τάρτες ημέρας με ποικιλία λαχανικών αλλά και υπέροχα γευστικές προτάσεις σε σάντουιτς με πολλά, διαφορετικά είδη από ψωμί (καμπαγιού λευκή και μαύρη, ψωμί από καλαμπόκι, μικρασιάτικο κουλούρι). Φυσικά μπορείτε να συνθέσετε και αυτό που σας αρέσει! Και για να χορτάσετε ακόμα περισσότερο, η κάρτα περιλαμβάνει και προτάσεις σε κυρίως γεύματα όπως παραδοσιακό Μουσακά με ψητές πατάτες, μοσχαρίσια ουρά, μελιτζάνες, κολοκυθάκια και κρέμα από καπνιστό Μετσοβόνε, Κεφτεδάκια με ούζο & δυόσμο με μαΪντανοσαλάτα Σύρου, Σουτζουκάκια ρεβιθιού γεμιστά με μους φέτας με σάλτσα από ψητά τοματίνια.

Ελληνικό παραδοσιακό brunch
Ακόμα και το brunch έχει άρωμα και γεύση... ελληνική! Εδώ θα γευτείτε Μανιάτικες λαλαγγίδες με μέλι, φέτα και γραβιέρα, συνοδευόμενα από μαρμελάδα σύκου, αλλά και τις κλασικές αγαπημένες παραδοσιακές τηγανίτες από πατάτα Νάξου, μαζί με ψητό ταλαγάνι και μέλι από ρείκι. Η φρουτάλια Άνδρου και ο καγιανάς... απογειώνει τις αισθήσεις σας! Στα συν οι πρώτες ύλες που βασίζονται σε μοναδικά προιόντα Ελλήνων παραγωγών.

Highlight: Είτε καθίσετε στον κήπο του 7CACTUS είτε αποφασίσετε να παραγγείλετε η εμπειρία σας θα κλείσει γλυκά με το Παστέλι σε ποτήρι αλλά και το signature γλυκό, έναν συνδυασμό από μους χαλβά, σοκολάτας και γιαουρτιού.



Tip: Το κατάστημα διαθέτει υπηρεσία delivery!



Info: 7 Cactus. Καθημερινά 08:00 – 17:00, Δημητρακοπούλου 7, Κουκάκι, Τ. 213 045 2865, 6973 951 600, www.sevencactus.gr

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share