Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στην εμβληματική μπλε πολυκατοικία των Εξαρχείων κρύβεται μια... αρκούδα που βρυχάται δυνατά!

Δίπλα στο πρώην Floral!

10 Απριλίου 2018 12:35
Στην εμβληματική μπλε πολυκατοικία των Εξαρχείων κρύβεται μια... αρκούδα που βρυχάται δυνατά!

Άνοιξε πριν από περίπου 2 χρόνια (Ιούνιος 2016) στην πλατεία Εξαρχείων και έφερε αέρα ανανέωσης στην περιοχή. Βρίσκεται δίπλα ακριβώς στο ιστορικό Floral, εκεί που παλαιότερα στεγαζόταν το Γκρι Καφέ... Πλέον το γκρι άλλαξε έγινε... μπλε και απέκτησε και μια αρκούδα. Το Blue Bear είναι το νέο στέκι των νέων στα Εξάρχεια και είναι στεγασμένο στο εμβληματικότερο κτίριο της περιοχής, την μπλε πολυκατοικία!

Μπαίνοντας στον χώρο του θα σας κάνουν εντύπωση οι τόνοι του μπλε που υπάρχουν σε αρκετή ποσότητα, καθώς και η μεγάλη τοιχογραφία μιας αρκούδας που σας καλωσορίζει στο χώρο. Προχωρώντας θα δείτε και μια χτιστή βιβλιοθήκη γεμάτη με βιβλία κάθε είδους. Κάπως έτσι ανάμεσα στους φοιτητές που συχνάζουν εδώ, θα γευτείτε από το πρωί νόστιμους και αρωματικούς καφέδες, ενώ όσο περνάει η ώρα θα απολαύσετε και πιάτα κρύας κουζίνας, όπως σαλάτες και σάντουιτς που δημιουργούνται στην κουζίνα με τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά.

Σε αυτό το ήρεμο και zen περιβάλλον θα ηρεμήσετε πλήρως μετά από μια κουραστική μέρα, χαζεύοντας γύρω σας ανθρώπους κάθε ηλικίας να κουβεντιάζουν, να πίνουν καφέ ή απλά να διαβάζουν! Αν και ο κάτω χώρος είναι πανέμορφος, μπορείτε ακόμα να ανεβείτε και πάνω για πιο... private και ήσυχες καταστάσεις!

Στα συν του το “δυνατό” καθημερινό brunch του. Φυσικά στην μεγάλη μπάρα του μπορείτε να πιείτε το ποτάκι ή το cocktail σας, υπό τους ήχους jazz & rock μουσικής.

Highlight: Τα live που διοργανώνονται κάθε Σάββατο και ανεβάζουν το κέφι στα ύψη!

Blue Bear. Καθημερινά 09:00-03:00. Θεμιστοκλέους 80, Εξάρχεια, Τ. 211 183 0114

Facebook page

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share