Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

10 +1 λαχταριστοί λόγοι που πρέπει να τρέξετε οπωσδήποτε σε αυτό το ζαχαροπλαστείο!

29 Μαρτίου 2018 15:53
10 +1 λαχταριστοί λόγοι που πρέπει να τρέξετε οπωσδήποτε σε αυτό το ζαχαροπλαστείο!

του Χρήστου Αϊβαλιώτη ([email protected])

Το Dolce Soleto, άνοιξε τις πόρτες του τον Νοέμβριο του 2017 στην Γλυφάδα και αμέσως έκανε την διαφορά δίνοντας από την πρώτη μέρα κιόλας, υψηλές προσδοκίες λόγω της συνεργασίας που έχει με την δυνατή ομάδα του Soleto, του δημοφιλούς all day cafe - restaurant της περιοχής. Κάναμε μια βόλτα από τον χώρο τους, μιλήσαμε με το προσωπικό, γευτήκαμε τις λιχουδιές, μυρίσαμε τα φρεσκοψημένα κουλουράκια και σας παρουσιάζουμε 10+1 λαχταριστούς λόγους που πρέπει να το επισκεφτείτε... άμεσα!



Τα γλυκά που βρίσκονται στις όμορφες προθήκες του μαγαζιού είναι φρεσκότατα, αφού φτιάχνονται καθημερινά από τα πιο αγνά υλικά και άριστες πρώτες ύλες από τους σεφ του καταστήματος. Σκεφτείτε ότι μερικά γλυκά είναι... a la carte, αφού δημιουργούνται την ώρα που θα τα παραγγείλετε!



2. Οι σοκολάτες που χρησιμοποιούνται για όλα τα γλυκά είναι άριστης ποιότητας, valrhona, ίσως η καλύτερη ποιότητα στον κόσμο.

3. Η μους σοκολάτα, η dolce bueno, η lemon pie και η πάστα λευκής σοκολάτας με κόκκινα φρούτα, ίσως είναι και από μόνοι τους λόγοι για να το επισκεφτείτε!

4. Την περίοδο της νηστείας έχει αρκετές επιλογές που μπορείτε να δοκιμάσετε, όπως χαλβά σιμιγδαλένιο με αποξηραμένα φρούτα και μους Μακεδονικού χαλβά με αποξηραμένα φρούτα.



5. Δεν χρειάζεται να ψάξετε σοκολατένιο αυγό για το βαφτιστήρι σας! Εδώ θα βρείτε και τα πιο νόστιμα και τα πιο... όμορφα!

6. Το Dolce δίνει την ευκαιρία σε όσους δεν θέλουν να τρώνε γλουτένη και ζάχαρη, μερικές επιλογές από γλυκά που δεν περιέχουν τα παραπάνω συστατικά αλλά παραμένουν νόστιμα και λαχταριστά!



7. Ο νέος pastry chef Σπύρος Αρτελάρης, έχει απογειώσει τις γεύσεις με τις νέες του δημιουργίες!

8. Μπορείτε να έρθετε σε συνεννόηση με το ευγενέστατο προσωπικό ώστε να σας σας ετοιμάσει custom made cake για τα γενέθλια των αγαπημένων σας προσώπων.



9.Cupcakes, τάρτες, brownies και μπισκότα για να συνοδεύσουν τον καφέ σας!

10. Ωραίες συσκευασίες δώρου, που μπορεί να περιέχουν και μερικά κρασιά, από την προσεγμένη λίστα εγχώριων και εισαγόμενων ετικετών



+ Αν και βρίσκεται στο κέντρο της Γλυφάδας, σε έναν από τους πιο γνωστούς δρόμους, δεν θα χρειαστεί να ψάξετε για parking αφού το κατάστημα προσφέρει δωρεάν χώρο για το αυτοκίνητό σας.



Info: Dolce Soleto, Λαοδίκης 33-35, Γλυφάδα, Τ. 210 8981322

Facebook page

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share