Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανακαλύψαμε ένα κουκλίστικο bar στη Γλυφάδα που θα γίνει στέκι σας! Δείτε γιατί...

28 Μαρτίου 2018 18:46
Ανακαλύψαμε ένα κουκλίστικο bar στη Γλυφάδα που θα γίνει στέκι σας! Δείτε γιατί...

του Χρήστου Αϊβαλιώτη ([email protected])

Περνώντας από την οδό Λαζαρίδη στην Γλυφάδα, δεν γίνεται να μην στρέψεις το κεφάλι σου σε αυτό το μαγαζί, το Vintage Tostou που ήρθε στη ζωή μας, τον Ιούλιο του 2017 και ομόρφυνε την περιοχής της Γλυφάδας με την ιδιαίτερη διακόσμησή του. Όταν το αντικρίσετε θα καταλάβετε ότι είναι η επιτομή του καλού γούστου, που αν και αποπνέει μια νοσταλγία με την vintage αισθητική του, ταυτόχρονα προσδίδει μια νεανική φρεσκάδα που δύσκολα συναντάς σε μαγαζιά!

Μπαίνοντας στο χώρο, που μπορεί να σου θυμίζει σαλόνι σπιτιού (έτσι κι αλλιώς αυτό είναι το ζητούμενο) θα αντικρίσετε ένα χώρο διακοσμημένο άψογα, με vintage τραπεζαρίες, όμορφους κρυστάλλινους πολυελαίους να δίνουν μια άλλη βαρύτητα στο σκηνικό, όμορφα παστέλ χρώματα και σωστά επιλεγμένα διακοσμητικά!

Σε αυτό το κουκλίστικο σκηνικό που άμεσα αισθάνεστε σαν να είσαι στο σπίτι σας, σας υποδέχονται καθημερινά ο Σωτήρης Τσίκας και ο Κώστας Βάγιας με χαμόγελο και θετική διάθεση, κάνοντας τα πάντα για να αισθανθείτε και εσείς καλεσμένος τους και όχι ένας ακόμα πελάτης! Κι αυτό θα το καταλάβετε ακόμα καλύτερα αν πάτε για καφέ... μόνοι σας, χωρίς παρέα. Εδώ δεν θα αισθανθείτε ποτέ μοναξιά, αλλά μέρος ενός απίθανου κόσμου. Του κόσμου του Vintage Tostou!

Highlight: Οι prive εκδηλώσεις που γίνονται εντός του καταστήματος. Από bachelors ως παρουσιάσεις κοσμημάτων!

Η Τοστού (η «Ψωμού», όπως ήταν το προσωνύμιο της, στην πραγματικότητα) ήταν μια αρχόντισσα, που την αποκαλούσαν έτσι γιατί της άρεσε να ζυμώνει καθημερινά ψωμιά, κέικ, κουλούρια και τσουρέκια... Αυτή η ιστορία, λοιπόν, ενέπνευσε τους ιδιοκτήτες ώστε να προχωρήσουν στην δημιουργία αυτού του “σαλονιού”, ώστε να προσφέρει καθημερινά φρέσκα μυρωδάτα κέικ, νόστιμα ψωμιά, απολαυστικά μπισκότα και πάντα με τη συνοδεία της καλύτερης ποιότητας αρωματικών καφέδων.

Μπρουσκέτες, δροσερές σαλάτες, γλυκά αλλά και smoothies είναι στο καθημερινό μενού του Vintage Tostou, που είναι φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά! Όσο για το βράδυ, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας, μέσα από μια premium λίστα.

Must Taste: To Κυριακάτικο brunch του είναι σκέτη... νοστιμιά!

Στα συν του και η υπηρεσία delivery!



Info: Vintage Tostou, Καθημερινά 07:30-01:00, Κυριακή 10:30-01:00. Σ.Λαζαρίδη 8, Γλυφάδα, Τ. 215 555 8487, www.vintagetostou.gr

Facebook Page

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share