Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει για τρίτη χρονιά!

Για τους foodies της πόλης!

26 Μαρτίου 2018 18:01
Το Athens Street Food Festival επιστρέφει για τρίτη χρονιά!

Για τρία Σαββατοκύριακα του Μαϊου, στο παλιό αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στο Γκάζι, πραγματοποιείται ένα αό τα μεγαλύτερα γεγονότα για τους λάτρεις του φαγητού!

Το Athens Street Food Festival, το φεστιβάλ που άλλαξε το γαστρονομικό τοπίο της πρωτεύουσας και είναι πια ένας θεσμός για τους foodies, “ζεσταίνει τους φούρνους του” για να επιστρέψει και τον φετινό Μάϊο, με την τρίτη εκδοχή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι καιρό θα κάνει την Μεγάλη Εβδομάδα σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό;


Η μεγάλη επιτυχία του Athens Street Food Festival το 2016 και το 2017 (με 100.000 επισκέπτες) είχε ως αποτέλεσμα να ακουστεί ευρύτερα η έννοια του “φαγητού του δρόμου” και να δημιουργηθεί ένα ρεύμα “street food” ανά τη χώρα, με την εικόνα της “καντίνας” να ανανεώνεται ριζικά και να αγκαλιάζεται πλέον ακόμα και από καταξιωμένους chefs!

Φέτος, το πιο feelgood φεστιβάλ της Αθήνας θα παρουσιάσει μια ακόμα πιο μεγάλη ποικιλία από κουζίνες, όπου οι δεκάδες συμμετέχοντες θα προτείνουν τη δική τους άποψη για το τι είναι το “φαγητό του δρόμου”.

Όπως κάθε χρονιά, το Athens Street Food Festival υπόσχεται νέες γευστικές προτάσεις που θα συζητηθούν και θα αγαπηθούν από το κοινό, με - αποκλειστικά για το φεστιβάλ - pop-up stores και πολλές εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΕΦΕΤ: Ανακαλεί άρον άρον πασίγνωστο καφέ!

Το 3ο Street Food Festival θα πραγματοποιηθεί φέτος κατά τα τρία πρώτα τριήμερα του Μαΐου (4-5-6, 11-12-13, 18-19-20 Μαΐου) στον χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share