Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έχουν το κορυφαίο brunch της πόλης, που λαχταρούν όλοι οι Αθηναίοι!

20 Μαρτίου 2018 18:08
Έχουν το κορυφαίο brunch της πόλης, που λαχταρούν όλοι οι Αθηναίοι!

του Χρήστου Αϊβαλιώτη ([email protected])

Το Παγκράτι είναι ένας από τους top ανερχόμενους προορισμούς της Αθήνας και συνεχώς σε αυτό βρίσκουν “φωλιά” νέα μαγαζιά που γίνονται αμέσως στέκια! Ανάμεσα σε αυτά βρήκε τον χώρο του και το Flamingo, ένας φρέσκος χώρος που άνοιξε τις πύλες του το Σεπτέμβριο του 2017 και φέρνει καλοκαιρινές... αναμνήσεις στην περιοχή!

Από το πρωί υποδέχεται τους επισκέπτες του με αρωματικούς καφέδες και πλούσιο πρωινό, ενώ όσο περνάει η ώρα στην κουζίνα του προετοιμάζονται νόστιμα μεσογειακά πιάτα ενώ στην μπάρα του σερβίρονται γευστικά ποτά και “φευγάτα” signature cocktails, τη λίστα των οποίων έχουν επιμεληθεί οι Μάριος Ηλιόπουλος και Δημήτρης Ρούσσος.



Όμως τα Σαββατοκύριακα τα πράγματα αλλάζουν, αφού πελάτες από όλη την Αθήνα συρρέουν στο χώρο για να γευτούν το καλύτερο brunch της πόλης!

Από τις 11.00 έως τις 17.00 κάθε Σαββατοκύριακο ο Γιάννης Πολυζωίδης, που επιμελείται το μενού, προσφέρει γεύσεις όπως brioche με αυγά στους 72 C με μπεσαμέλ τυριών &μπέικον, Mac n cheese με τσένταρ & κοτόπουλο, Βurger με Black Angus Tri-Tip, καπνιστό τυρί Μετσόβου, chutney chilli-ντομάτα που συνδυάζεται ιδανικά με Granada Aperitivo cocktail!



Info: Flamingo, καθημερινά από τις 09:00, Ευφράνορος 22 & Κρησίλα, Παγκράτι, T. 211 4104639, FB https://www.facebook.com/pg/FlamingoStories

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share