Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Street Food & Street Ball: Το νέο street food της πόλης σας υπόσχεται αυθεντικές ελληνικές συνταγές

16 Μαρτίου 2018 10:33
Street Food & Street Ball: Το νέο street food της πόλης σας υπόσχεται αυθεντικές ελληνικές συνταγές

Street Food & Street Ball το Σύνταγμα
Πρωτότυπη ιδέα street food στο Σύνταγμα, Βουλής 21. Παραδοσιακές ελληνικές συνταγές σε γευστικές μπαλίτσες σας υπόσχεται το Street-ball Handmade Greek Food.

Το Street Ball από παιχνίδι του δρόμου στην Αμερική στις αρχές του 20ου αιώνα, με το σύνθημα doing more with less γίνεται ένα παιχνίδι γεύσεων στους δρόμους της Αθήνας.

Με σύνθημα we are doing more with less & σεβασμό στους καρπούς της φύσης μαγειρεύει μόνο με ελαιόλαδο & προϊόντα της ελληνικής υπαίθρου ελληνικά, για το δρόμο ή το γραφείο, για κολατσιό ή γεύμα

Για ξεκίνημα 6 γεύσεις, κεφτέδες μοσχαρίσιοι, τοματοκεφτέδες, κολοκυθοκεφτέδες, κουτομπουκιές, ψαρομπουκιές μπακαλιάρου και ρεβυθοκεφτέδες/falafel & 6 συνοδευτικά φάβα, πουρές πατάτας, ρύζι, χωριάτικη, πράσινη & λάχανο καρότο. Και οι πατάτες τηγανισμένες σε ελαιόλαδο, τα dressing και οι σάλτσες από τζατζίκι και μελιτζανοσαλάτα έως κατίκι, γραβιέρα, σάλτσα τομάτας ή λεμονάτη και οι vegan εκδοχές γευστικές και παραδοσιακές.

Για γλυκό λουκουμάδες της μαμάς με κανέλα & μέλι, με παγωτό ή με μερέντα. Για πρωινό τηγανόψωμα γεμιστά με φέτα ή σπανάκι και σε άλλες πολλές γεύσεις.
Όλα, φαγητό & καφέδες, σε οικολογικές βιοδιασπώμενες συσκευασίες από φυσικά υλικά & απίστευτες τιμές. Delivery με το ξύλινο ποδήλατο της COCO-MAT.BIKE στους δρόμους από το Κολωνάκι έως την Πλάκα & από το Μοναστηράκι έως την Ομόνοια delivery.

Βουλής 21Α Σύνταγμα 211 11 11 965 [email protected]

www.street-ball.gr

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share