Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δεν θα το πιστεύετε! Αυτό το υπέροχο bistro είναι της Λίνας Σακκά! Για καφέ,τσάι και street foods…

19 Φεβρουαρίου 2018 16:38
Δεν θα το πιστεύετε! Αυτό το υπέροχο bistro είναι της Λίνας Σακκά! Για καφέ,τσάι και street foods…

Τις επιχειρηματικές της δυνάμεις δοκιμάζει, εδώ και λίγο καιρό, η Λίνα Σακκά, ανοίγοντας ένα ζεστό και ατμοσφαιρικό bistro στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο «Marlin’s House» της ηθοποιού μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το τσάι σας αλλά και street foods., την ίδια στιγμή που τα παιδιά σας παίζουν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους ή απασχολούνται από μουσικοκινητικές δραστηριότητες υπό την επίβλεψη παιδαγωγού. «Με απασχολούσε πολύ να κάνω κάτι εντελώς διαφορετικό παράλληλα με το θέατρο. Όσο επιτυχημένη κι αν είναι μια θεατρική δουλειά διαρκεί για περίπου έξι μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε κίνδυνο η ζωή του Ηλία Βρεττού! Σοκάρει το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του τραγουδιστή μετά το τροχαίο!

Οι υπόλοιποι έξι μήνες δεν ήθελα να έχουν αδράνεια. Είμαι μια νέα μαμά. Ο γιος μου είναι 5,5 ετών και τα 2-3 τελευταία χρόνια που είμαι ακόμα περισσότερο αφοσιωμένη στο μεγάλωμά του παρατήρησα ότι δεν έβρισκα εύκολα έναν χώρο αναψυχής που θα τον βοηθούσε να κοινωνικοποιηθεί με δημιουργικότητα και παράλληλα εγώ να μπορώ να χαλαρώσω και να απολαύσω έναν καφέ με ηρεμία» δήλωσε σε συνέντευξή της η Λίνα σχετικά με την προσπάθειά της αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός σε ελληνικά ύδατα: Σε καραντίνα πλοίο με μεταδοτικό νόσημα! Νεκρός 40χρονος μάγειρας (videos)

Info: Δεκελείας 125, Νέα Φιλαδέλφεια, Τηλ. 2102588882

Πηγή: travelstyle.gr

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share