Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Full in love: 4+1 προτάσεις για να έχετε μια αξέχαστη ημέρα στην Αθήνα !

13 Φεβρουαρίου 2018 09:32
Full in love: 4+1 προτάσεις για να έχετε μια αξέχαστη ημέρα στην Αθήνα !

Η ημέρα των ερωτευμένων αύριο και εσύ ακόμα δεν έχεις αποφασίσει που να το γιορτάσεις με το ταίρι σου!

Η αλήθεια είναι πως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια τέλεια αφορμή για να βγεις έξω με τον σύντροφο σου, ειδικά γι'αυτούς που δεν βρίσκουν και συχνά ελεύθερο χρόνο.

Ακόμα και αν ανήκεις σε αυτούς που σιχαίνονται τα μέλια και τα... αρκουδάκια ή από την άλλη αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, όπως και να το κάνεις μια έξοδος είναι ίσως και η αφορμή για να περάσεις μια όμορφη ημέρα με τον καλό σου.

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσένα μερικές όμορφες προτάσεις για να περάσεις μια αξέχαστη ημέρα! Από καφέ έως και δείπνο το μόνο σίγουρο είναι πως αυτές οι προτάσεις θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς:

Chocolat Royal

Από μόνη της η τοποθεσία το κατατάσσει σε μια από τις «must» επιλογές για την ημέρα των ερωτευμένων. Χαλαρή ατμόσφαιρα, όμορφη θέα και ρομαντικά κεριά, ακόμα και αν δεν βρίσκεστε στο mood της ημέρας εκεί σίγουρη θα μπείτε.

Όμορφη επιλογή για όλα.Από έναν καφέ και ένα χαλαρό ποτό έως και ένα ρομαντικό δείπνο.

Για περισσότερα δείτε εδώ

Λίγο πιο κει βρίσκεται το Mono Restaurant

Το wine restaurant Mono διαθέτει έναν ατμοσφαιρικό χώρο με λιτή διακόσμηση, minimal αισθητική και ένα εξαιρετικό αίθριο στο πίσω μέρος και τραπεζάκια πάνω στον πεζόδρομο, που όταν ο καιρός είναι καλός γίνονται ανάρπαστα!

Μια πρόταση που θα σας εκπλήξει σίγουρα γευστικά! Αν θέλετε λοιπόν να απολαύσετε μια αξέχαστη γευστική εμπειρία με τον καλό σας είναι μια top επιλογή.

Για περισσότερα δείτε εδώ

Soleto

Έχει καταφέρει εδώ και 5 χρόνια να γίνει αγαπημένο spot της Γλυφάδας και όχι άδικα αφού στον κομψό χώρο του τον οποίο μάλιστα από πέρυσι βρήκαμε ανανεωμένο κάθε στιγμή της ημέρας είναι ξεχωριστή!

Ακόμα μια πρόταση που μπορείς να το «κάψεις» από το πρωί έως το βράδυ με τον καλό σου. Καφές,χαλαρό ποτό και εξαίρετα πιάτα.

Για περισσότερα δείτε εδώ

Stinking Bishop

120 πολυσυλλεκτικές ετικέτες κρασιών ελληνικού και ξένου αμπελώνα, χαλαρή ατμόσφαιρα και καλό φαγητό! Τι άλλο θέλεις για εκείνη την ημέρα με τον καλό σου; Πρωτότυπες συνταγές που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Για περισσότερα δείτε εδώ

Minnie the Moocher

Ένα αυθεντικό classic all day bar, που εδώ και 4 χρόνια γράφει τη δική του ιστορία στην πιο ζωντανή πιάτσα της Αθήνας!

Ξεχωρίζει για την ταυτότητα του, την ατμόσφαιρα του, το καλό ποτό του και φυσικά την μουσική του. Αν θες λοιπόν ένα ατμοσφαιρικό χαλαρό ποτάκι με το αγόρι σου, τότε είναι top επιλογή.

Για περισσότερα δείτε εδώ

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share