Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μαγαζιά στην Αθήνα ιδανικά για μία Εναλλακτική Τσικνοπέμπτη!

7 Φεβρουαρίου 2018 17:34
Μαγαζιά στην Αθήνα ιδανικά για μία Εναλλακτική Τσικνοπέμπτη!

Για όλους εσάς που την Τσικνοπέμπτη δεν ξέρετε τι να φάτε, διότι είσαι χορτοφάγοι οι βίγκαν, σας βρήκαμε μαγαζιά με τα πιο εναλλακτικά μενού!

Σίγουρα από αυτή τη λίστα θα βρείτε έναν ιδανικό προορισμό!

Vegan Τσικνοπέμπτη στο Cross+ing

Μυρωνίδου 8, Κεραμεικός

Δύο εκλεκτά vegan μενού ετοιμάζουν τα παιδιά στον πολυχώρο Cross+ing για μια Τσικνοπέμπτη χωρίς… θυσίες. Στις γευστικές επιλογές τους περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, κεφτεδάκια πολίτικα (με κιμά έκπληξη), ριζότο μπασμάτι με σταφίδες, κουκουνάρι, λαχανικά και κουρκουμά, ζουμερό σουβλάκι με Τέμπε, Τόφου και Λαχανικά, κρασάτη τηγανιά πλευρώτους, πολέντα φούρνου με κεχρί και κολοκύθα. Το κόστος για το κάθε μενού κατ’ άτομο με ποτό δεν ξεπερνά τα 15€.

Meatless Thursday στο Healthy Bites
Πανεπιστημίου 25, κέντρο

Έναν σούπερ χορτοφαγικό μπουφέ στήνει την Πέμπτη από τις 19.00 ο σεφ του Healthy Bites Νίκος Γαϊτάνος, με σουβλάκια τόφου, σουβλάκια μανιταριών στην σχάρα, τσικνισμένα παντζαρόφυλλα, μπιφτέκια από σταμναγκάθι, θαλασσινές κροκέτες, μπριζόλες σόγιας, vegan ρωσική σαλάτα, vegan ταραμοσαλάτα, σκορδαλιά από καρύδια, χούμους με παντζάρια, χειροποίητη bbq sauce και μεγάλη ποικιλία από σαλάτες. Όσο αντέχετε να φάτε, με 15€ το άτομο.

Ειρηνική Τσικνοπέμπτη στο Λάιμ Bistro
Δεκελέων 23, Γκάζι

Το αγαπημένο μας vegan στέκι μας καλεί σε μια Τσικνοπέμπτη με μανιτάρια στη θράκα, σπιτικές πίτες, συκωτάκια και λουκάνικα από όσπρια, σουβλάκια με πατάτες και βέβαια ολόφρεσκα λαχανικά. Οι τιμές κυμαίνονται στα 15€ το άτομο (το μενού είναι a la carte) και η κουζίνα ειδικά για την Τσικνοπέμπτη θα μείνει ανοιχτή ως τις 23.30. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ και κρατήσεις στο 698 008 3866.

Peasful Τσικνοπέμπτη στο Peas
Φαλήρου 40, Κουκάκι, τηλ.: 210 9218875

Άλλο ένα κοσμαγάπητο vegan στέκι, στο Κουκάκι αυτή τη φορά, ετοιμάζει ειδικό Τσικνο…μενού, με σαλάτα, ποικιλία sei-tan, tofu, tempeh, πίτα, πατάτες φούρνου και ωμοφαγική μηλόπιτα στα 13€ το άτομο. Εκτός του set menu, βέβαια, θα υπάρχει και η δυνατότητα παραγγελίας a la carte από το στάνταρ μενού, το οποίο μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ. Η κουζίνα θα λειτουργεί ως τις 22.00. Κρατήσεις στο 210 9218875.

Πηγή:In2life

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share