Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εδώ μπορείς να μάθεις ξένες γλώσσες Δωρεάν!

29 Ιανουαρίου 2018 18:14
Εδώ μπορείς να μάθεις ξένες γλώσσες Δωρεάν!

Hello, do you speak English? Αν όχι, τότε μπορείτε να μάθετε – και όχι μόνο Αγγλικά – δωρεάν. Δείτε πού.

Μαθαίνουμε ρώσικα στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Ο πάντα δραστήριος σε θέματα κοινωνικής προσφοράς Δήμος, διοργανώνει για 10η συνεχόμενη φορά δωρεάν προγράμματα εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας για τον Τουρισμό σε πολίτες – δημότες και κατοίκους του. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 έως τον Μάιο 2018 και θα πραγματοποιείται σε τρία ακαδημαϊκά δίωρα την εβδομάδα (τέσσερις ώρες κατανόηση-παραγωγή γραπτού λόγου, δύο ώρες κατανόηση-παραγωγή προφορικού λόγου), κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ και σημειώστε πως για την επιλογή των μαθητών θα ισχύσει σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων, μέχρι τη συμπλήρωση των τμημάτων 50 σπουδαστών σε κάθε τμήμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαζύγιο βόμβα στην ελληνική showbiz! Πασίγνωστο ζευγάρι μετά από 7 χρόνια γάμου και δυο παιδιά διέλυσε τα πάντα

Ξένη «τετράδα» στην Ηλιούπολη

Αγγλικά, Γαλικά, Ιταλικά και Νορβηγικά σε αρχικό επίπεδο εκμάθησης προσφέρει ο Δήμος Ηλιούπολης σε δημότες, κάθε μέρα της εβδομάδας πλην Σαββατοκύριακου. Τα μαθήματα διεξάγονται στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης (Λ. Ειρήνης & Φλέμινγκ), ενώ για να κλείσετε θέση και να μάθετε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 9970134 και 9970156. Σημειώστε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν τον Οκτώβριο, ενώ τα μαθήματα διαρκούν από Νοέμβριο μέχρι Μάιο.

Και "πεντάδα" στα Βριλήσια

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά και Ισπανικά μπορείτε να μάθετε αν είστε δημότες στα Βριλήσια, μέσα από τα προγράμματα εκμάθησης του Δήμου. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο 1ο Γυμνάσιο Βριλησσίων (Πίνδου και Μακεδονίας), ενώ τα τμήματα ξεκινούν κάθε Οκτώβριο και οι αιτήσεις "ανοίγουν" τον Σεπτέμβριο.

Ε-gnosis για να… e-mathis

Η πρωτοβουλία E–gnosis προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση τόσο στην αγγλική γλώσσα με το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό TOEIC της ελληνοαμερικάνικης ένωσης όσο και στις βασικές δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών με το δίπλωμα της Vellum Global Educational Services. Σημειώστε πως το σύνολο του κόστους της εκπαίδευσης καλύπτεται υπό την προϋπόθεση της συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης και την καταβολή του αντιστοίχου παραβόλου των εξετάσεων, αξίας 150 ευρώ, της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης. Οι αιτήσεις συμμετοχής στα μαθήματα αξιολογούνται με βάση την οικονομική σας/οικογενειακή σας κατάσταση και μοριοδοτούνται ανάλογα. Δείτε εδώ αναλυτικά τους όρους συμμετοχής και εδώ την αίτηση.

Τσοκ γκιουζέλ

Αν θέλετε να παρακολουθείτε τα τουρκικά σήριαλ χωρίς υπότιτλους – λέμε τώρα – ή αν απλά θέλετε να γνωρίσετε και να μάθετε την τουρκική γλώσσα φαρσί (ή τουρξί για την ακρίβεια), αυτή εδώ η ιστοσελίδα αναλαμβάνει να σας διευκολύνει μέσα από κατανοητές θεματικές ενότητες γραμματικής, συντακτικού και δημιουργίας προτάσεων. Φυσικά δεν είναι το μόνο, δείτε εδώ όλα τα online «φροντιστήρια» για να μάθετε ένα σωρό ξένες γλώσσες.

Ich liebe Dich ή μήπως ti amo?

Μάλλον και τα δύο, μιας και στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Δάφνης ξεκινά δωρεάν μαθήματα Γερμανικών για δημότες και μη στις 2 Φεβρουαρίου στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης, ενώ ήδη προσφέρει μαθήματα Ιταλικών από τις 8 Ιανουαρίου και Ισπανικών στον ίδιο χώρο. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (Γερμανικά ή Ιταλικά) επικοινωνήστε στο τηλ: 2132037815.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στο "Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος": Εγκλωβισμένα 42 παιδιά! (video)

Στο Χαλάνδρι γίνεται της… αγοράς του Αλ Χαλίλι

Αραβικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Αγγλικά, Ισπανικά και προσφάτως Γερμανικά μαθαίνει το άκρως ενεργητικό Σώμα Εθελοντών Χαλανδρίου (Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου 7, Χαλάνδρι) στους δημότες, μέσα από καθημερινά μαθήματα για αρχάριους και προχωρημένους. Για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να στείλετε mail στη διεύθυνση [email protected]. Τα μαθήματα ξεκινούν κάθε Οκτώβριο, ενώ συχνά προστίθενται νέα τμήματα.

Πηγή:in2life

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share