Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Είναι γεγονός το 2ο Nick Marianos Dance Factory Convention Athens 2018!

24 Ιανουαρίου 2018 21:12
Είναι γεγονός το 2ο Nick Marianos Dance Factory Convention Athens 2018!

H μεγαλύτερη χορευτική πρόκληση έρχεται στις 9,10 και 11 Φεβρουαρίου στην Αθήνα!

Το τριήμερο 9-11 Φεβρουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο Novotel Athensδιοργανώνεται
για 2η συνεχόμενη χρονιά το Nick Marianos Dance Factory Convention. Το Nick Marianos Dance Factory Convention Athens 2018 είναι μια πρωτοβουλία του γνωστού χορογράφου Νίκου Μαριάνου που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2017 και αφορά στην παρουσία ξένων διακεκριμένων χορογράφων σε ένα τριήμερο γεμάτο χορό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκαβε στον κήπο του και ανακάλυψε μια πόρτα! Δεν πίστευε αυτό που κρυβόταν για δεκαετίες από κάτω του! (photos)

Στόχος του από την έμπνευση του και τα πρώτα του βήματα, είναι να αποτελέσει το
NMDF, το ιδανικό όχημα μετάδοσης των αξιών και των μηνυμάτων χορού στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μια παγκόσμια πλατφόρμα έκφρασης, δημιουργίας και ευεξίας με αφετηρία τη σύγχρονη, δυναμική Ελλάδα, που θα αποτελέσει θεσμό και θα ενώσει χορευτές, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, νεανικό κοινό, και οργανισμούς/εταιρείες/φορείς από κάθε χώρα ου μοιράζονται και επικοινωνούν τις ίδιες αξίες που συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Για μία ακόμη φορά, το NMDF παρουσιάζει καταξιωμένους Έλληνες και ξένους χορογράφους, που αποκαλύπτουν τη ζωντάνια και την αστείρευτη ενέργεια της διεθνούς και της ελληνικής χορευτικής σκηνής.

Κατά την διάρκεια του Dance Convention, χορευτές και χορογράφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε χορευτικά δρώμενα στα οποία θα πρωτοστατούν χορογράφοι-αστέρια της παγκόσμιας χορευτικής σκηνής.

Το NMDF επενδύει ιδιαίτερα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, επιλέγοντας να οργανώσει masterclasses μικρότερης έως και μονοήμερης διάρκειας ώστε να δώσει τη δυνατότητα σε όσους περισσότερους επαγγελματίες ή σπουδαστές του χορού ακόμα και φιλότεχνους κατά περίπτωση– να παρακολουθήσουν κάποιο από αυτά.

Οι συμμετέχοντες, θα υποδεχθούν ξένους αλλά και Έλληνες χορογράφους που
αποτελούν την αφρόκρεμα της παγκόσμιας χορευτικής σκηνής με συνεργασίες με τα
μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι χορογράφοι έχουν
συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Beyonce, Ciara, Ariana Grande, Janet Jackson,
Britnery Spears, Rihanna, Kylie Minogue, Rita Ora, Pink.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Τάσος Παλαντζίδης: Δείτε για πρώτη φορά τα δύο παιδιά του γνωστού ηθοποιού!

Μεγάλη έκπληξη η παρουσία των Les Twins, των μεγάλων νικητών του World of Dance 2017!

Για κρατήσεις θέσεων επισκέψου το www.nmdfconvention.com ή επικοινώνησε στο 2108986101. Για περισσότερες πληροφορίες: Nick Marianos Dance Factory, τηλ.: 210 8986101 [email protected].

Πηγή:shape

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share