Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σε αυτό το αρχοντικό στην Καλλιθέα μπορείς να δειπνήσεις πριβέ!

9 Ιανουαρίου 2018 21:16
Σε αυτό το αρχοντικό στην Καλλιθέα μπορείς να δειπνήσεις πριβέ!

Σε μία παλιά μονοκατοικία, η οποία ανακαινίστηκε πλήρως, στεγάζεται ένα πρωτότυπο ιταλικό εστιατόριο, το Luna Rossa.

Ατμόσφαιρα που παραπέμπει στο Arte Povera της δεκαετίας του ’60 με πολυελαίους, ξύλινα έπιπλα και σκουρόχρωμα τραπέζια, το εστιατόριο της κυρίας Ματσαρίδου δημιουργεί μια οικειότητα, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν το σπίτι σας, ή για να είμαστε πιο ακριβείς σαν το αρχοντικό σπίτι που όλοι θα θέλαμε.

Για την ιστορία, αξίζει να ξέρετε ότι είναι το πρώτο ιταλικό εστιατόριο που μπήκε στον οδηγό Michelin το 2007, κι επίσης είναι το πρώτο εστιατόριο που έφερε τρούφα στην Ελλάδα.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι εδώ μπορείτε να γευματίσετε πριβέ.

Τρεις αίθουσες με τραπεζαρίες, η Prive, η Wine Club και η Cantinella, φιλοξενούν από δύο έως δεκαέξι άτομα και σας προσφέρουν την ιδιωτικότητα που χρειάζεστε: η Prive ενδείκνυται για μια οικογενειακή στιγμή, για ένα εορταστικό δείπνο γενέθλιων με τους αγαπημένους σας φίλους ή για ένα μεγάλο επαγγελματικό γεύμα.

Τις Κυριακές το εστιατόριο μένει ανοιχτό από τις 13:00 έως τις 16:00, προσφέροντας τη δυνατότητα για οικογενειακά γεύματα όπως παλιά, που μαζευόμασταν όλοι γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι και το φαγητό ήταν ένας τρόπος επικοινωνίας.

Τις υπόλοιπες μέρες είναι ανοικτό από Τετάρτη έως Σάββατο από τις 19:30 έως τις 23:30, αλλά να ξέρετε πως είναι απαραίτητο να έχετε κάνει κράτηση εξαιτίας των περιορισμένων θέσεων.

Η κουζίνα φυσικά είναι ιταλική και μεσογειακή. Κατά τη διάρκεια του χρόνου, το μενού ποικίλλει και εναρμονίζεται με εποχιακά προϊόντα, άριστης ποιότητας ελληνικά κρέατα και λιχουδιές από την γειτονική μας χώρα, όπως φρέσκιες μαύρες τρούφες της Norcia και λευκές της Alba, φρέσκα μανιτάρια πορτσίνι από το Abetone κι άλλα εκλεκτά εδέσματα που διαλέγει με προσοχή ο σεφ Ντανίλο Πετρίνι.

Πηγή:Bovary

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share