Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σας βρήκαμε τα καλύτερα πάρτι για την καλύτερη νύχτα του χρόνου!

31 Δεκεμβρίου 2017 11:31
Σας βρήκαμε τα καλύτερα  πάρτι για την καλύτερη νύχτα του χρόνου!

Και 90s και rave και jazz και rock’n’roll και trance και house, και ό,τι τραβά η όρεξη και το μουσικό σας γούστο θα παίζει κάπου στην Αθήνα.


Fresh & Yellow στο Χοροστάσιο
Σκουλενίου 2Β, Πλατεία Κλαυθμώνος
Είσοδος ελεύθερη

Με τους καλύτερους 80s και 90s ύμνους υπόσχονται να μας κάνουν να χορέψουμε ο Χρήστος Μήλιος και η Nat. K, σε ένα πάρτι που ξεκινά μία ώρα μετά την αλλαγή της χρονιάς και διαρκεί… μέχρι να ξημερώσει. Ισχύει και εορταστική προσφορά: Στα δύο μπουκάλια το δεύτερο στη μισή τιμή, στα τρία μπουκάλια το τρίτο δωρεάν.

Πρωτοχρονιάτικος Μαραθώνιος στο six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Είσοδος 10€

Οι παραδόσεις είναι για να τηρούνται και το six d.o.g.s για όγδοη συνεχόμενη χρονιά καλεί τους φίλους του σε ένα Πρωτοχρονιάτικο party με την καλύτερη house και techno μουσική της πόλης. Το πρώτο μεγάλο party της χρονιάς θα ξεκινήσει αμέσως μετά τα Μεσάνυχτα και θα διαρκέσει 12 ολόκληρες ώρες κατά τη διάρκεια των οποίων από τα decks θα παρελάσουν οι Pan, Lee Burton, BODJ, Bengoa, Anestie Gomez, Tolis Q, Jose Amba, G.U.S και Bonso, μοιράζοντας απλόχερα feel good dance vibes για καλή χρονιά.

New Year’s Eve Jazz Party στο Gazarte
Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Είσοδος: από 11€ έως 22€, αναλόγως ζώνης

Mία jazz vocal extravaganza για την πιο groovy και swinging βραδιά φιλοξενεί το Gazarte από τη 1.00 το βράδυ της παραμονής. Ο διεθνούς φήμης, βραβευμένος σαξοφωνίστας, τραγουδιστής, συνθέτης Δημήτρης Βασιλάκης επιστρέφει στο gazarte για ένα... jazz closure του 2017. Μαζί του μερικές από τις κορυφαίες φωνές της πόλης, η Monique Kabasele, η Τζένη Καπάδαη, η Nastazia Beikof και η Σάσσα Παπαλάμπρου και ένα σύνολο μουσικών (Γρηγόρης Ντάνης -κιθάρα, Αστέρης Παπασταματάκης - hammond, Γιώργος Πολυχρονάκος - drums).

Trashformers στο Κρεμλίνο
Καραΐσκου 119, Πειραιάς
Είσοδος 15€ με ποτό

Η ομάδα που έκανε τα 90s party θεσμό επιστρέφει, αυτή την φορά με special guest τον Δημήτρη Μετζέλο από τα Ημισκούμπρια, για να μας βάλει να χορέψουμε με τους αγαπημένους μας trash ύμνους, και να υποδεχτούμε το 2018 σαν να είναι… 1996. Οι πόρτες ανοίγουν μισή ώρα μετά τα Μεσάνυχτα.

Sexy Christians live στο Lost’n’Found
Κεραμεικού 53, Μεταξουργείο
Είσοδος ελεύθερη

Μια από τις πιο ξεσηκωτικές μπάντες που έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια, οι Sexy Christians παντρεύουν το rock’n’roll με ψυχεδελικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, και υποδέχονται μαζί μας το 2018 στο Lost’n’Found του Μεταξουργείου, με πολύ χορό, από τα Μεσάνυχτα και μετά. Αν δεν τους έχετε ακούσει, πρώτον χάνετε, δεύτερον πάρτε μια πρώτη γεύση εδώ.

Warehouse Rave στο Χυτήριο
Ιερά Οδός 44, Γκάζι
Είσοδος: 8€ προπώληση, 10€ ταμείο

Τρία διαφορετικά stages που θα μας θυμίσουν τα νιάτα μας, και τα γκράντε πάρτι που κάναμε, μας περιμένουν στο Χυτήριο από τη 1.00 και μετά. Και Warehouse Bass με D-JAHSTA και Disphonia και Rave Theater με Desmond Kind, Dj Mindphaser και George Apergis, και Psy Trance Basement, με Ellwood, Fear Disorder και Dorito, μεταξύ πολλών άλλων δυνατών ονομάτων πίσω από τα decks

Gilles Peterson στο ΚΠΙΣΝ
Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα
Είσοδος ελεύθερη

Την αλλαγή της χρονιάς στο φαντασμαγορικά φωτισμένο ΚΠΙΣΝ θα σηματοδοτήσει ένα συναρπαστικό θέαμα πυροτεχνημάτων ακριβώς τα μεσάνυχτα, και αμέσως μετά τα decks θα αναλάβει ο διεθνούς φήμης μουσικός παραγωγός του BBC Gilles Peterson με ήχους Jazz, Hip-Hop, Soul και Electronica. Ο παθιασμένος με τη μουσική, Peterson, ένας από τους εμβληματικότερους DJs, διοργανώνει μεταξύ άλλων κάθε χρόνο τα Worldwide Awards στο Λονδίνο, στα οποία παρουσιάζεται η καλύτερη μουσική της χρονιάς, καθώς και το Worldwide Festival, ενώ έχει και δική του δισκογραφική εταιρεία. Μαζί του ο MC General Rubbish. Το παγοδρόμιο επάνω στο κανάλι θα είναι επίσης ανοιχτό μέχρι τις 2.00 για εορτατικά άξελ και τόλουπ.

Πηγή:in2life

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share