Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το πιο παιχνιδιάρικο flash mob έγινε την Κυριακή 26/11 στο Πεδίον του Άρεως!

4 Δεκεμβρίου 2017 14:43
Το πιο παιχνιδιάρικο flash mob έγινε την Κυριακή 26/11 στο Πεδίον του Άρεως!

Αυτή την Κυριακή 26/11 όποιος τυχερός πέρασε τυχαία από το Πεδίον του Άρεως την «άκουσε» για τα καλά. Γιατί αυτή την Κυριακή από έναν ενισχυτή βγήκαν οι πιο δυνατές ροκ νότες, στο ρυθμό των οποίων ξέδωσαν οι πιο μπριόζοι χορευτές που παρέσυραν με τη σειρά τους ανύποπτους περαστικούς στο πιο παιχνιδιάρικο flash mob που έγινε ποτέ στην Αθήνα.

Αυτό που χρειάστηκε ήταν καμιά εικοσαριά ορεξάτοι χορευτές, τέσσερις μουσικοί με κέφι, μια ξεσηκωτική χορογραφία και μια μεγάλη πλατεία φυσικά.

Η Άννα Πολύζου, χορογράφος, δασκάλα χορού και leader του εγχειρήματος κατάφερε να οργανώσει σε χρόνο μηδέν το πιο πολύχρωμο χορευτικό παιχνίδι. Μέσα σε λίγα λεπτά, το Πεδίον του Άρεως μετατράπηκε σε ένα αυτοσχέδιο stage με τους χορευτές να δίνουν την πιο κεφάτη παράσταση τους, τους μουσικούς να ροκάρουν σαν ανεμοστρόβιλοι, πολύχρωμες μπάλες να εκσφενδονίζονται στον αέρα, περαστικούς να χειροκροτούν ακατάπαυστα στο ρυθμό του κομματιού κι άλλους πιο γενναίους να συμμετέχουν κι εκείνοι.

Η Άννα πέτυχε διάνα όσα είχε φανταστεί: Μια πλατεία γεμάτη χαρούμενα πρόσωπα, πολύχρωμες μπάλες, μουσικούς του δρόμου και ρυθμό. Μια πλατεία γεμάτη παιχνίδι.

Εσύ θα τολμούσες να χορέψεις ξαφνικά στο κέντρο της πόλης;

Τι παιχνίδι άραγε θα ‘θελες να παίξεις παρέα με τους φίλους σου στα πιο αναπάντεχα σημεία της Αθήνας;

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share