Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ιδανικά μέρη για τα ραντεβουδάκια σας κύριοι Αθηναίοι!

17 Νοεμβρίου 2017 15:20
Ιδανικά μέρη για τα ραντεβουδάκια σας κύριοι Αθηναίοι!

Είναι ακόμα μια από τις βόλτες στην Αθηνούλα μου!

Με διακατέχει αυτό το αίσθημα χαλάρωσης , αυτό που χάνομαι σαν τουρίστρια μέσα στο πλήθος,σαν να ήρθα πρώτη φορά και δεν ξέρω τους δρόμους. Και εκεί που λέω αχ τι ωραία τσουπ μου σκάει ζευγαράκι μέσα στα μούτρα.
Ματσα μούτσα , μάτσα μούτσα πάει η βόλτα.

Δεν είναι ότι έχω θέμα με όλους αυτούς τους ερωτευμένος εκεί έξω αλλά get a room ρε παιδιά!
Επειδή όμως εγώ το σκέφτομαι κι αυτό και αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να θέλετε ,κάτι διαφορετικό κάτι να πουλήσετε και λίγο μούρη, κάτι ρομαντικό σας, έχω μαζέψει τα πιο ωραίο στέκια για ερωτευμένους στην Αθήνα.

Για πρώτο σας έχω το Τελεφερίκ του Λυκαβηττού

Κατά πάσα πιθανότητα δεν την έχει πάει κανείς. Θα δείξεις πόσο ρομαντικός είσαι και θα την αφήσεις με ο στόμα ανοιχτό, καθώς θα έχει πιάτο όλη την Αθήνα κυριολεκτικά.

Επόμενη επιλογή Πλανητάριο

Το λες ραντεβού - εκπαιδευτική εκδρομή. Της πετάς και κανένα όσα τα αστέρια τόσο σε αγαπώ 'η μέχρι και το φεγγάρι θα φέρω στα πόδια σου και το έριξες το γκομενάκι.

Τέλος σου έχω κάτι πιο classic. Για εσένα που δεν θες να πολύτρέχεις. Βραχάκια Ακρόπολης

Μάλλον θα έχει ξανά πάει αλλά άμα σε θέλει πολύ δεν θα πει τίποτα. Θα χαζεύετε αγκαλιά την Αθήνα, θα παίζετε το κλασικό παιχνιδάκι εκείνο το βουνό ποιο είναι και τέτοια. Θα της σκάσεις και το φιλί και μια χαρά. Μόνο μια συμβουλή πάρε κανένα μαξιλαράκι μαζί για θα πονέσει ο ξέρεις ποιος πάνω στα βράχια!
Πάρτε ιδέα και κανονίστε τα ραντεβού σας!

Παναγιωτάκη Κατερίνα

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share