Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μέρη για να βγάλεις βόλτα το σκυλί σου στην Αθήνα !

9 Νοεμβρίου 2017 15:45
Μέρη για να βγάλεις βόλτα το σκυλί σου στην Αθήνα !

Στις βόλτες που ποτέ δεν σταματώ να κάνω στην πολυαγαπημένη μου Αθήνα , δεν μπορώ να παραβλέψω όλους αυτούς τους σκυλογονείς που πάνε και έρχονται στα πλακόστρωτα.

Άντρες , γυναίκες ,ζευγάρια όλα παίζουν με τελείωμα ένα λουρί και ένα σκυλί.
Εδώ που τα λέμε μία από αυτούς είμαι και εγώ!

Οι έρευνες λένε , γιατί έχω ρίξει διάβασμα πολύ ,ότι η βόλτες με το σκύλο μας , κάνουν καλό στην υγεία.
Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Διεθνές Περιοδικό Περιβαλλοντικής Ερευνάς και Δημόσιας Υγείας, οι ιδιοκτήτες σκύλων παρακινούνται να βγάλουν βόλτα το σκύλο τους επειδή αυτό τους κάνει χαρούμενους, και όχι για κοινωνικούς λόγους ή λόγους υγείας. Επίσης θεωρούν ότι αυτό ευχαριστεί και τους σκύλους τους.
Αλλά πόσες επιλογές μπορεί να έχει ένας Αθηναίος για βόλτα με το σκύλο στο κέντρο της Αθήνας; Αναρωτιέσαι καθημερινά 《που να τον πάω;》, 《που να έχει πάρκο ;》 και τελικά απελπίζεσαι και καταλήγετε μαζί να Κάνετε βόλτες γύρω γύρω από τα τετράγωνα του σπιτιού.
Επειδή αυτό το story το έχω δει και το ζω δηλαδή καθημερινά έκατσα , έψαξα και βρήκα πάρκα ιδανικά για τις βόλτες με τα τετράποδα μας!
Θα τα δείξω και σε εσάς γιατί δεν είμαι καμία μονοφαγού!

Λόφος Λυκαβηττού :

Εθνικός Κήπος:

Λόφος Φιλοπάππου:

Εμείς ( εγώ και ο σκύλος για να μην απορείς)έχουμε ήδη αρχίσει τις βόλτες σε μερικά απλό αυτά και ομολογώ πως είναι ότι πρέπει! Υπάρχουν κι άλλοι ψαγμένοι σκυλογονείς εκεί και όπως καταλαβαίνετε γίνεται χαμός . Παίζουν όπως τα μωρά στην παιδική χαρά και εμείς τα χαζεύουμε.

Δεν βγάζετε το σκύλο , βγαίνετε και εσείς!!
Καλή διασκέδαση!

Κατερίνα Παναγιωτάκη

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share