Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σας αφορά: Παράταση για τις παλιές κάρτες έως τις 10 Νοεμβρίου

31 Οκτωβρίου 2017 13:33
Σας αφορά: Παράταση για τις παλιές κάρτες έως τις 10 Νοεμβρίου

Παράταση της ισχύος των καρτών Οκτωβρίου 2017 έως τις 10 Νοεμβρίου 2017, για τις μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, εισηγήθηκε ο ΟΑΣΑ στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην φυλακή ξανά ο Άκης Τσοχατζόπουλος!

Η εισήγηση αυτή προέκυψε από τον ΟΑΣΑ «εξετάζοντας την πορεία έκδοσης προσωποποιημένων καρτών και λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που δημιουργούνται για το επιβατικό κοινό και προκειμένου αυτές να εξομαλυνθούν».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, μετά τη 10η Νοεμβρίου οι επιβάτες πρέπει να κινούνται με ηλεκτρονικό εισιτήριο ή ηλεκτρονικές κάρτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Κατέληξε η αστυνομία! Αυτοί σκότωσαν τον δικηγόρο!

Επιπλέον, «ο ΟΑΣΑ από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου θα επιτρέψει την έκδοση μεμονωμένων ηλεκτρονικών εισιτηρίων του 1,40 ευρώ στα αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων, αντικαθιστώντας πλήρως τα παλαιά χάρτινα εισιτήρια. Οι επιβάτες που έχουν στην κατοχή τους παλαιά χάρτινα εισιτήρια μπορούν να τα χρησιμοποιούν μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Αυτά τα ζώδια πρέπει να προσέξουν σήμερα! (video)

Εντός του Νοεμβρίου 2017 θα αρχίσει το κλείσιμο των πυλών στους σταθμούς του μετρό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο Οργανισμός Δημόσιων Αστικών Συγκοινωνιών εισέρχεται πλέον σε μία νέα περίοδο λειτουργίας, μόνο με ηλεκτρονικά μέσα κομίστρου, γεγονός που θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στο επιβατικό κοινό και θα είναι υπέρ του δημοσίου συμφέροντος».

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share