Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ψυχικό: Ποια στέκια μας κάνουν να πάμε ξανά και ξανά!

3 Οκτωβρίου 2017 13:46
Ψυχικό: Ποια στέκια μας κάνουν να πάμε ξανά και ξανά!

Μια ήσυχη γειτονιά που δεν απέχει πολύ από το κέντρο της Αθήνας και που έχει καταφέρει στο ύψος του Φάρου, να δημιουργήσει μια ολοζώντανη πιάτσα.

Το πράσινο επικρατεί παντού, όπως και τα φημισμένα στέκια που επικρατεί το τρίπτυχο φινέτσα, υψηλή γαστρονομία και διασκέδαση αλλά και δημοφιλείς εμπορικές αγορές.

Γνωστά στέκια μαζί με δυναμικές νέες αφίξεις που επιβεβαιώνουν ότι το Ψυχικό θα είναι μέσα στις classy επιλογές του αθηναϊκού κοινού.

Hachico

Για περισσότερα δείτε εδώ

Polly Maggoo

Για περισσότερα δείτε εδώ

Δουράµπεης Oyster

Για περισσότερα δείτε εδώ

The Albion

Διαχρονικό στέκι ιδανικό για φαγητό και ποτό και με σήμα κατατεθέν την αρχοντιά και τον πανέμορφο mystique κήπο του, ενώ γαστριμαργικές επιδόσεις του είναι διάχυτες στα πιάτα μεσογειακής κουζίνας, με τις ιταλικές επιρροές να είναι ισότιμες με την party mood ατμόσφαιρα για τα βράδια!

Από 40 ευρώ

Καθημερινά από τις 20:00

Παρασκευή- Σάββατο από τις 12:00

Τ 210 6740710

Gaspar Food 'n' Mood

Δεν μιλάμε για ένα ακόμα all day cafe restaurant, αλλά για εκείνο που έφερε την ανατροπή και έγινε το σημείο αναφοράς. Glam ύφος, γνωστοί θαμώνες, υψηλή αισθητική, μενού δημιουργικής κουζίνας, εξαιρετικά επιδόρπια και μια ανανεωμένη cocktail list είναι αυτά που συγκαταλέγονται στα πιο δυνατά «χαρτιά» του!

Καθημερινά από τις 09:00-03:00

P.s Pecora

Για περισσότερα δείτε εδώ

Μπλε Αλεπού

Για περισσότερα δείτε εδώ

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share