Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ένα υπερθέαμα που θα σας συγκλονίσει: Κάτι μαγικό θα συμβεί στην Αθήνα από 7/11 έως 5/3!

1 Οκτωβρίου 2017 14:54
Ένα υπερθέαμα που θα σας συγκλονίσει: Κάτι μαγικό θα συμβεί στην Αθήνα από 7/11 έως 5/3!

Μία μεγάλη πολυμεσική έκθεση εικόνας και ήχου που παρουσιάζει τα έργα του Βίνσεντ βαν Γκογκ σε διαδραστική διαδικασία με το κοινό, έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής, από 7 Νοεμβρίου του 2017 έως τις 5 Μαρτίου του 2018.

Οι 3.000 πίνακες του μεγάλου Ολλανδού ζωγράφου, σκίτσα του μαζί με κινούμενες εικόνες, προβάλλονται από το σύστημα υψηλής τεχνολογίας SENSORY4™ παντού.. Στους τοίχους, τις κολώνες, τις οροφές, το πάτωμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός ο άνδρας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Συγγρού!

Σε χώρο 1.500 τ.μ, μέσα από σαράντα πολυκάναλους προβολείς υψηλής ευκρίνειας και ήχο υψηλής πιστότητας δημιουργούν μία τριασδιάστατη απεικόνιση σε αυτές τις πολλαπλές επιφάνειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ on air: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε τη μάχη της με τον καρκίνο, που δεν γνώριζε κανείς! "Κάγκελο" η Γερμανού! (video)

Οι ρέουσες εικόνες και οι ψηφιακοί ήχοι δημιουργούν ένα πολυθέαμα με τα αριστουργήματα του βαν Γκογκ και ένα ψηφιακό ταξίδι στα μέρη που έζησε και δημιούργησε, στο Άμστερνταμ, την Προβηγκία, το Παρίσι, την Αρλ, το Σεν Ρεμύ.

Η τρισδιάστατη εικαστική έκθεση με τίτλο Van Gogh Alive-The experience, έχει, μέχρι στιγμής, περιοδεύσει σε 35 μητροπόλεις του κόσμου και την έχουν επισκεφθεί περισσότεροι από 10.000.000 θεατές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα": Δεν το trailer με τα νέα ζευγάρια της σειράς! (video)

Δείτε το βίντεο και θα μαγευτείτε:

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share