Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νυχτερινή Αθήνα 2017-2018: Αυτά είναι τα σχήματα που θα «κερδίσουν» τις εντυπώσεις φέτος τον χειμώνα!

12 Σεπτεμβρίου 2017 13:49
Νυχτερινή Αθήνα 2017-2018: Αυτά είναι τα σχήματα που θα «κερδίσουν» τις εντυπώσεις φέτος τον χειμώνα!

Μεγάλες συνεργασίες έρχονται να ταράξουν τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης και τη σεζόν 2017 – 2018. Οι επιχειρηματίες των μεγαλύτερων νυχτερινών κέντρων της πρωτεύουσας έχουν ήδη στελεχώσει τα μαγαζιά τους με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού και σε λίγο διάστημα θα είναι όλα έτοιμα ώστε να ξεκινήσει άλλη μια συναρπαστική χρονιά.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΑΘΗΝΑ – ΠΙΣΤΕΣ ΑΘΗΝΑ 2017-2018

ESTATE ATHENS: ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ – ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Το Estate Athens, έκανε την παρθενική του εμφάνιση στη νυχτερινή Αθήνα το 2016 έχοντας στην σκηνή του τον απόλυτο σταρ, Σάκη Ρουβά. Την ερχόμενη σεζόν, δύο χρόνια μετά, ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό του την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Μάλιστα το αγαπημένο στέκι της πόλης έχει ήδη έτοιμη και την επόμενη μεγάλη συνεργασία του αφού αμέσως μετά τον Σάκη Ρουβά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τα ηνία του αναλαμβάνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ο οποίος επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις στην πρωτεύουσα.

CAMORRA LIVE: STAN – ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ
Το Camorra Live επιστρέφει. Το αγαπημένο στέκι της λεωφόρου Βουλιαγμένης μετά από 2 χρόνια απουσίας, μπαίνει και πάλι στον μουσικό χάρτη της νέας σεζόν με μια πολύ μεγάλη συνεργασία. Stan Χρήστος Δάντης Camorra ετοιμάζονται να ξεσηκώσουν το κοινό με τις μεγάλες τους επιτυχίες κάνοντας και πάλι το Camorral Live τον αγαπημένο προορισμό διασκέδασης.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ
Η Αυτοκίνηση για το χειμωνα 2017-2018 ετοιμάζεται να ανοιξει τις πορτες του λειτουργώντας ως club με μια μικρή εμφανιση live κάποιου τραγουδιστή

ACRO: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
Χωρίς εκπλήξεις θα κυλήσει και για το Acro η επόμενη σεζόν αφού εδώ και αρκετά χρόνια έχει βρει το μυστικό της επιτυχίας στο πρόσωπο του Γιώργου Σαμπάνη ο οποίος θα υποδέχεται τους θαυμαστές του και πάλι στον ίδιο χώρο.

4711: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ
Και ο Διονύσης Σχοινάς παραμένει σταθερός στη βάση του αφού και φέτος θα βρίσκεται στο 4711 το οποίο έχει αναδειχθεί σε ένα από πιο hot στέκια της πόλης.

ΒΟΧ ATHENS: ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΤΑΜΤΑ
Το live clubbing, τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους αγαπημένους τρόπους διασκέδασης του κοινού. Αυτό το έχουν αντιληφθεί και με το παραπάνω οι ιδιοκτήτες του ΒΟΧ Athens 2017 οι οποίοι εδώ και 2 χρόνια διαγράφουν μια λαμπρή πορεία, έχοντας στη σκηνή τους τις Μέλισσες. Το επιτυχημένο συγκρότημα θα βρίσκεται στον ίδιο χώρο και τη νέα σεζόν έχοντας μάλιστα στο πλευρό τους την Τάμτα.

CABARET ROMEO: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
Πρόκειται αναμφίβολα για μια από τις συνεργασίες έκπληξη της νέας σεζόν. Ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Χρήστος Κυριαζής θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στην σκηνή του Cabaret Romeo 2017-2018, βάζοντας φωτιά στην διασκέδαση της παραλιακής.

HOTEL ERMOU: ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ
Η Άννα Βίσση όχι απλώς εγκαινίασε το Hotel Ermou πριν από 2 χρόνια αλλά συνεχίζει ακάθεκτη την εντυπωσιακή της πορεία για ακόμη μια χρονιά η οποία αναμένεται να την βρει και πάλι στην κορυφή.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ PLUS: ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ
Και ο Τόνι Σφήνος θα βρίσκεται τον ερχόμενο χειμώνα νυχτερινή διασκέδαση. Ο αγαπημένος showman έχει ήδη συμφωνήσει με τον Βοτανικό Plus, ο οποίος θα είναι ο νέος χώρος στον οποίο θα τον απολαμβάνουμε απο τις 14 Οκτωβρίου. Βοτανικος Plus Τονι Σφήνος σε

ΠΙΣΤΕΣ

ΤΕΑΤRO
To Teatro μετά την σπουδαία του συνεργασία με τον Νότη Σφακιανάκη και τον Βασίλη Καρρά, βρίσκεται σε αναζήτηση ενός αντάξιου σχήματος που θα στελεχώσει την πίστα του την ερχόμενη σεζόν.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ: ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ – ONIRAMA
Άλλη μια συνεργασία - έκπληξη θα είναι αυτή του Κέντρου Αθηνών αφού από τη μία ο Νίκος Οικονομόπουλος αλλάζει μουσική στέγη μετά την πολυετή παρουσία του στο Fever ενώ από την άλλη, οι Onirama επιστρέφουν στις μεγάλες πίστες στο πλευρό ενός από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές.

FANTASIA: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΦΟΣ
Από την 1η κιόλας Σεπτεμβρίου το νυχτερινό κέντρο Fantasia live επιστρέφει έχοντας για μια ακόμα φορά στην πίστα του ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της μουσικής βιομηχανίας, τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Μαζί του θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Κουφός

ΥΤΟΝ: ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ
Ασταμάτητος ο Νίκος Βέρτης ο οποίος μετά τις εμφανίσεις του στο Οrama στην Θεσσαλονίκη, επιστρέφει στην πρωτεύουσα για να ξεσηκώσει τα πλήθη από την πίστα του ΥΤΟΝ το οποίο εγκαινίασε την περσινή σεζόν και πραγματοποίησε για άλλη μια φορά ξέφρενη πορεία.

ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
Μπορεί να το συνηθίσαμε τα τελευταία χρόνια σαν Pantheon Theatre όμως από φέτος , ο φαντασμαγορικός χώρος της οδού Πειραιώς επανέρχεται σαν Αθηνών Αρένα έχοντας στην σκηνή του έναν παλιό γνώριμο, τον Αντώνη Ρέμο. Μαζί του θα βρίσκονται η Ελένη Φουρέιρα και η Κατερίνα Παπουτσάκη σε ένα πρόγραμμα έκπληξη. Αθηνων Αρενα Ρεμος 2017 απο τις αρχές Δεκεμβρίου

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΑΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ
Φωτιά στη διασκέδαση αναμένεται να βάλει και φέτος το Ποσειδώνιο αφού ήδη έχει κλείσει ένα άκρως εντυπωσιακό σχήμα με τον Βασίλη Δήμα να συναντά επί σκηνής τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και την εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ – ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ
Ο Βοτανικός θέτει από νωρίς τις βάσεις για μια επιτυχημένη χρονιά η οποία στο τέλος της μπορεί κάλλιστα να το βρει στην κορυφή της προτίμησης του κοινού αφού μετά την ανανέωση της συνεργασία του με τον Μάκη Δημάκη, φέρνει στην πίστα του και τον αξεπέραστο Σταμάτη Γονίδη δημιουργώντας ένα εκρηκτικό δίδυμο. βοτανικος γονιδης δημακης 2017-2018 έχοντας μαζίτουςτο Δημήτρη Χρυσοχοιδη

FEVER: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ – ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ
Η νέα συνεργασία του Fever αποτελεί αναμφισβήτητα την πιο ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς. Νότης Σφακιανάκης Πέγκυ Ζήνα Fever ενώνουν τις φωνές τους ξανα σε έναν από τους ωραιότερους και μεγαλύτερους νυχτερινούς χώρους της πόλης και σίγουρα θα αποτελέσουν έναν από τους πιο σίγουρους προορισμούς για ποιοτική διασκέδαση.

CLUB 22: ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ - ΑΝΤΥΠΑΣ
Ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει απτόητος την συνεργασία του με το Club 22. Στο αγαπημένο στέκι και στο πλευρό του αγαπημένου τραγουδιστή προστίθεται, την φετινή σεζόν μια από τις κορυφαίες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, ο Αντύπας. Εντυπωσιακό δίδυμο που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού.

ΕΝΑΣΤΡΟΝ: - ΣΗΜΕΙΟ G ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ – ΠΑΟΛΑ – ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ
Και φέτος, στην περιοχή του κέντρου και συγκεκριμένα στο Γκάζι θα βρίσκεται η Πάολα. Η λαϊκή τραγουδίστρια μετά την περσινή συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά στο Κέντρο Αθηνών, μετακομίζει στο Έναστρον στο οποίο θα συναντήσει για άλλη μια φορά τον αγαπημένο της φίλο Γιώργο Μαζωνάκη αλλά και τον μοναδικό Στέλιο Ρόκκο. Εναστρον – ΣΗΜΕΙΟ G παολα μαζωνακης ροκκος

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ: ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ – ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Τα τελευταία χρόνια, η Ιερά Οδόςμας έχει συνηθίσει σε πολυπρόσωπα σχήματα και το ίδιο θα πράξει και φέτος φέρνοντας στην πίστα του 3 σπουδαίες φωνές διαφορετικού ρεπερτορίου. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα άκρως εντυπωσιακό πρόγραμμα.

ΦΩΤΑΕΡΙΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ – ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ
Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει επιστρέψει στις μεγάλες συνεργασίες και ακόμα μία θα είναι αυτή με τον Ηλία Βρεττό στο Φωταέριο τον ερχόμενο χειμώνα. Οι 2 τραγουδιστές έχουν ξεκινήσει ήδη τις ετοιμασίες ώστε το φθινόπωρο όλα να είναι έτοιμα για την λαμπερή τους πρεμιέρα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ: ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
Συνέχεια στις μεγάλες φωνές δίνει και φέτος ο Διογένης αφού μετά τον Αντώνη Ρέμο, στην πίστα έρχεται τη νέα σεζόν η Νατάσα Μποφίλιου.


ΠΙΣΤΕΣ

ΠΥΛΗ ΑΘΗΝΩΝ: ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΕΛΑΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ – ΓΩΓΩ ΡΩΜΑΙΟΥ – ΒΑΣΙΑ ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ
Πολλές και καλές θα είναι οι φωνές που θα ακούγονται και φέτος στην πίστα της Πύλης Αθηνών αφού εκτός από την Γωγώ Ρωμαίου η οποία αποτελεί γερό χαρτί του κέντρου τον τελευταίο καιρό, ο σπουδαίος Ζαφείρης Μελλάς, ο Δημήτρης Γιώτης και η Βάσια Θεοδωσίου θα αποτελέσουν τα νέα πρόσωπα του σχήματος.


ΚΟΜΒΟΣ LIVE
Κοντολάζος – Δασκουλίδης – Καρουσάκη – Σαμπρίνα είναι το σχήμα που θα ξεκινήσει απο τις 15 Σεπτεμβρίου στο Κομβος live στο γνωστό κέντρο στις 3 Γεφυρες
NORTH LIVE STAGE: ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
Για άλλη μια χρονιά το North Live Stage δίνει βάρος στο καλό λαϊκό τραγούδι φέρνοντας στην πίστα του ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, τον Θέμη Αδαμαντίδη.

FRANGELICO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ
Ο Νίκος Μακρόπουλος θα μας υποδέχεται για άλλη μια χρονιά στην παραλιακή και το Frangelico έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό του την εκρηκτική Αμαρυλλίς.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share