Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Γκάζι: Το ήξερες ότι...

8 Ιουνίου 2010
Γκάζι: Το ήξερες ότι...

- Στην πλατεία υπάρχει μόνο ένα περίπτερο; Ειδικά Σάββατο βράδυ, η αναμονή φτάνει μέχρι και τα 15'.

- Δεν υπάρχει supermarket, μανάβικο και κρεοπωλείο σε όλη την περιοχή!; (Τι τρώνε άραγε στα lofts;)

- Ακόμα και αν πας, με το ποτό στο χέρι, από το ένα bar στο άλλο, κανένας δεν θα σου πει τίποτα;

- Όσοι έρχονται από νότια διασχίζοντας την Πειραιώς... δεν μπορούν να στρίψουν αριστερά για να μπουν στο Γκάζι; Κάνουν δεξιά στο ύψος του Τεχνόπολις και πάνε μέσα από τα στενά, αλλιώς προχωρούν αρκετά πιο κάτω, γιατί απαγορεύεται και η αναστροφή. Άλλοι πάλι... απλώς την κάνουν.

- Οι λάτρεις των skateboard, roller και BMX δεν αλλάζουν την πλατεία του Γκαζιού με τίποτα; Επιπλέον, την σκουπίζουν κιόλας και μάλιστα... εξονυχιστικά, κάτι που μας άρεσε πολύ ως εικόνα.

- Τα ολόφρεσκα κουλούρια, που εδώ και 3 χρόνια σάς «καλωσορίζουν» στο Γκάζι από το μετρό, είναι... αποκλειστικότητα του κου Γιάννη; Ζητάει €0,60 για το ένα, σου λέει, όμως, και τα αστειάκια του, χωρίς επιπλέον κόστος.

- Υπάρχουν 2 πιάτσες ταξί; Μία στην Κωνσταντινουπόλεως & Βουτάδων και μία στην Περσεφόνης, στο ύψος του Mamacas.

- Υπάρχει νέο... trend στους πλανόδιους της πλατείας; Ξεκίνησαν από σκουλαρίκια και κοσμήματα, τώρα, όμως, συνεχίζουν και με καπέλα! Πολλά καπέλα!

- Πριν 2 χρόνια κάποιος βρήκε 2 τσάντες στο δρόμο και τις άφησε στο ψιλικατζίδικο της κας Ελένης στη Δεκελέων. Σήμερα που τη συναντήσαμε... είχε στην «αποθήκη» της περισσότερες από 40! Μήπως να πάτε να αναζητήσετε τη δική σας; (Απέναντι από το Οινομαγειρείο)

- Ο Δημήτρης κι ο Γιάννης που εδώ και 3 χρόνια βρίσκονται κάθε Σαββατοκύριακο του χειμώνα στην Ιερά Οδό, μπροστά από τα μπουζούκια... βγάζουν τουλάχιστον(!) €2.000 το μήνα; Κι όμως, είναι οι ιδιοκτήτες μιας καντίνας...

- Αν χρειαστείτε ΑΤΜ, θα βρείτε μόνο Εθνικής Τράπεζας απέναντι από το VOX στην Ιερά οδό. Παρεμπιπτόντως... πάρτε και ό,τι θέλετε από το περίπτερο δίπλα, γιατί μετά δεν θα βρείτε αλλού.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share